Fee termasuk kos lawyer ?

Fee termasuk kos lawyer dan baikpulih rumah ?

Fee yang kami charge dah terlampau rendah.

Cuba anda kira masa yang digunapakai, kos minyak dan kenderaan dan telefon dan sebagainya.

Kos Peguam akan ditanggung sepenuhnya oleh pembeli.
Kos baikpulih juga ditanggung sepenuhnya oleh pembeli.

Kami hanya membantu anda mendapatkan Hartanah yang anda impikan dengan kos yang tidak masuk akal.

8 thoughts on “Fee termasuk kos lawyer ?

  1. salam tuan bri..kalu saya nak beli umah guna SS..sy perlu jumpa dulu ke?koz sy di kedah nun..juz tanya ja..

  2. tidak semestinya. kita menyediakan khidmat ini memang khas untuk orang yang tidak mempunyai masa dan tidak berada di lokasi yang berdekatan…

    memang sesuai sangat untuk anda!

  3. Salam Bri, saya nak tanye ade jaminan dapat tak rumah dan brp charge utk service ni.

    terima kasih.

  4. Salam bos..
    Bape kos yg Satu solutuion kenakan utk khidmat pembelian rumah lelongnih??

  5. Amin – untuk lelong, memang tak ada jaminan. Sebab tu nama dia “Lelong”.

    Kalau nak tau kos servis , sila email saya maklumat rumah yg dikehendaki.

  6. salam,saye pon nk tahu pasal kos service ni.
    banyak jugak duit kene stanby nk beli rumah ni kan..

  7. saya nak tanya:
    1. berapa bayaran yang ss kenakan untuk buat carian hakmilik dan wakilkan ke tempat lelongan. untuk makluman rumah yg dilelong ni dilelong oleh rhb dan komisen ejen dibayar oleh rhb.
    2. sekiranya saya dh mendaftar melalui lelongtip.com,boleh ke saya guna perkhidmatan ss untuk carian hakmilik dan wakil ketempat lelong. utk makluman lelongan pd 2 Mac 2011. POS sy dah dapat dan nampak ok.

    t,kasih banyak2 jika sudi meluangkan masa reply emel saya.

  8. Salam Tuan Bri,

    Boleh tuan maklumkan proses jika saya nak jual satu unit PD Tiara apartment. JIka tuan uruskan berapa jumlah feesnya? Dan juga jika dijual secara lelong macamane prosesnya?

    Terima Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.