Auction – 23.10.09

Location : Property Auction House & Ehsan

Time : 3.30pm

There are 2 locations satu solution involved today.

At Property auction house and also in Ehsan.

In PAH, i met Mr. Tenno, Chambink, Mr.A (mentioned in another blog for taking illegal money-duit haram).

1023_1544011023_154845

Area interested ? Subang ..

1023_1547561023_154800

Waiting…waiting…waiting…..NOW!

Too bad ..eventhough he used his tactic, still failed to win the property.

He represent the meaning of Never Give Up!.

1023_1545061023_154501

1023_154640

Puan Aisyah disappointed. First time bidding. But still it is a good experience for her.

Congratulation to Hafiz for winning at Ehsan, represented by MachaFaris

6 thoughts on “Auction – 23.10.09

  1. tuan bri…record paling buruk bulan ni sejak dok layan property market ni…a sign that ramai yg baca blog tuan/pie/bj etc…kena banyak belajar dari brother never give-up ler…tengok gambar dia dah tahu dia punya will power!!

    p.s a wake up call kena lari gak dari lubuk mas sedia ada ni, kena venture new territory plak…

  2. Bri,
    alhamdulillah. harge tinggi sket so skrg jom kita cargas sewakan unit ni…lepas tu baru boleh bid yg lain…

  3. Mr Tenno…saya memang kagum ngan semangat anda..serta kekayaan anda yg melimpah-ruah..dah le kaya..hensem plak tue..:)

    p/s: kirim salam ngan Bro Chambink..

  4. Matt…aku ni kaya hutang je la…

    Bri..kalau TT sms la aku sekali, byk nak belajar lagi ni…baru nak belajar merangkak ni

  5. power la..aku pun nak TT dgn sifu…boleh aje…
    matt- dia memang handsome. kena bayar tu nak ambik gambar dia…

  6. Bri..berapa ko bayar untuk pose tak penuh tue…hehe..:)

    Mr A Never Give Up..tagline baru la…update la blog pasal dara pujaan bro..ramai peminat menanti nie..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.