Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Auction – 23.10.09

Location : Property Auction House & Ehsan

Time : 3.30pm

There are 2 locations satu solution involved today.

At Property auction house and also in Ehsan.

In PAH, i met Mr. Tenno, Chambink, Mr.A (mentioned in another blog for taking illegal money-duit haram).

1023_1544011023_154845

Area interested ? Subang ..

1023_1547561023_154800

Waiting…waiting…waiting…..NOW!

Too bad ..eventhough he used his tactic, still failed to win the property.

He represent the meaning of Never Give Up!.

1023_1545061023_154501

1023_154640

Puan Aisyah disappointed. First time bidding. But still it is a good experience for her.

Congratulation to Hafiz for winning at Ehsan, represented by MachaFaris

  • tuan bri…record paling buruk bulan ni sejak dok layan property market ni…a sign that ramai yg baca blog tuan/pie/bj etc…kena banyak belajar dari brother never give-up ler…tengok gambar dia dah tahu dia punya will power!!

    p.s a wake up call kena lari gak dari lubuk mas sedia ada ni, kena venture new territory plak…

  • Bri,
    alhamdulillah. harge tinggi sket so skrg jom kita cargas sewakan unit ni…lepas tu baru boleh bid yg lain…

  • Mr Tenno…saya memang kagum ngan semangat anda..serta kekayaan anda yg melimpah-ruah..dah le kaya..hensem plak tue..:)

    p/s: kirim salam ngan Bro Chambink..

  • Matt…aku ni kaya hutang je la…

    Bri..kalau TT sms la aku sekali, byk nak belajar lagi ni…baru nak belajar merangkak ni

  • Bri..berapa ko bayar untuk pose tak penuh tue…hehe..:)

    Mr A Never Give Up..tagline baru la…update la blog pasal dara pujaan bro..ramai peminat menanti nie..

  • >