Auction – 29.10.09 – BSN & MBSB

Location : Megan Avenue II, Ehsan Auctioneer
Date/Time : 29.10.09 / 11.00am

BSN unexpectedly got good units to be auctioned this time around.

The crowd is waiting for the following results :

1) Casa Subang (Bumi Lot)
RP : 138,000
SOLD : ????? SOLD AT RM178k…got
No. Of Bidders : ??? 4 bidders

2) Persanda Apt
RP : 125,000
SOLD : ?????? SOLD AT 159k
No. Of Bidders : ???? 6 Bidders

3) Gugusan Cempaka
RP : 36.2k
SOLD : ???? SOLD AT RM47k
No. of bidders :3..

4) Megah Villa Apt
RP : RM36k
SOLD : ??? SOLD AT RM56k (MV = RM40k….wow!)

5) Sunway Alam Suria
RP : RM233k
SOLD : ???? SOLD AT RM330k….(wow!)

do you think it is wise to purchase auction properties almost at market value ?

Among those involved in the auction :
Ehsan-1
1029_124424Otai Puchong-sama geng dgn MachaFaris
1029_123456

8 thoughts on “Auction – 29.10.09 – BSN & MBSB

  1. dah diupdate bro…

    br 2x ni server ada prob…
    dah dijamin oleh system admin, masalah yg sama x kan berulang…

  2. Never give up!

    Kalah 10 round straight ..itu benda yang normal…
    just keep on trying..

    ada rejeki..ada la ..

  3. Pergh… gilela harga naik gile2… aku dah siap buat bank draf..sekali last minute bos panggil miting… ade hikmahnye… kalau x buang karan jugak aku pegi… heheh

  4. salam tuan bri…

    sapelah yang berjaya beli apt megah villa 56k tu ya?…
    saya baru je jual RM50K… itu harga selepas negotiate… actually market price umah tu is about 45-50k sahaja… 🙂

  5. shaiful,

    itu org mau duduk sendiri…aku pun tak tau la…
    nak beli lelong sebab murah, bukan sebab nak beli atas MV…

    maybe ada sentimental value…who knows ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.