Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Auction – 29.10.09 – BSN & MBSB

Location : Megan Avenue II, Ehsan Auctioneer
Date/Time : 29.10.09 / 11.00am

BSN unexpectedly got good units to be auctioned this time around.

The crowd is waiting for the following results :

1) Casa Subang (Bumi Lot)
RP : 138,000
SOLD : ????? SOLD AT RM178k…got
No. Of Bidders : ??? 4 bidders

2) Persanda Apt
RP : 125,000
SOLD : ?????? SOLD AT 159k
No. Of Bidders : ???? 6 Bidders

3) Gugusan Cempaka
RP : 36.2k
SOLD : ???? SOLD AT RM47k
No. of bidders :3..

4) Megah Villa Apt
RP : RM36k
SOLD : ??? SOLD AT RM56k (MV = RM40k….wow!)

5) Sunway Alam Suria
RP : RM233k
SOLD : ???? SOLD AT RM330k….(wow!)

do you think it is wise to purchase auction properties almost at market value ?

Among those involved in the auction :
Ehsan-1
1029_124424Otai Puchong-sama geng dgn MachaFaris
1029_123456

  • dah diupdate bro…

    br 2x ni server ada prob…
    dah dijamin oleh system admin, masalah yg sama x kan berulang…

  • Pergh… gilela harga naik gile2… aku dah siap buat bank draf..sekali last minute bos panggil miting… ade hikmahnye… kalau x buang karan jugak aku pegi… heheh

  • salam tuan bri…

    sapelah yang berjaya beli apt megah villa 56k tu ya?…
    saya baru je jual RM50K… itu harga selepas negotiate… actually market price umah tu is about 45-50k sahaja… 🙂

  • shaiful,

    itu org mau duduk sendiri…aku pun tak tau la…
    nak beli lelong sebab murah, bukan sebab nak beli atas MV…

    maybe ada sentimental value…who knows ?

  • >