Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Auction – Land Office/Court-15.10.09

Location :

1) Gombak Land Office,

2) Shah Alam High Court

3) KL High Court

Time : 9.30 am

Permai Jaya

This time our clients are targeting high range properties. Land in Pahang, Bungalow in Gombak and 2 Storey in Subang.

Even though our clients’ budget are quite high, we are yet to confirm winning these properties.

The Outcome (Result) : will be out in the evening…….

Taman Permai Jaya

RP : RM630,000

SOLD : RM (UNIT CALLED OFF!)


Tanah, Kemaman

RP : RM130,000

SOLD : RM 450,000

Taman Subang Mewah

RP :  RM169,200

SOLD :  RM 263,200

Ramai yang berhajat untuk buat “flipping”, memusingkan hartanah dalam masa yang singkat….peehh!

  • tenno – memang…sejak tahun ni, dah ramai yang aware..dan juga disebabkan interest rate rendah.
    tapi jaga-jaga sekarang ni.nak buat loan susah sikit.sebab bnyk bank dah achieve diaorg punya target.

    Hairi – Memang kitaorg involved dgn semua jenis Auctions. Tapi jarang klien nak masuk Court Auction.

  • yezza…
    aku baru je jumpa branch manager Jln Duta. Dia sound CIMB dah cukup quota utk tahun ni, so diaorg revise rate.

    RHB pulak taknak terima kes lelong kalau yang 90 hari…
    dulu dia nak ada balance minimum 60 hari je….

    Semakin kerek bank-bank ni…deposit orang x dapat nak cover loan yang diaorg bagi kat kita…
    -Make more money with other people money

  • logik gak banker2 wat camtu.. thn ni dah capai taret… cool down la.. diorg tunggu utk thn depan lak utk wat sales.. hahaha

  • >