Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

RHB Mega Auction 10.10.09

1010_104533

Date : 10.10.09

Time : 10.00 am

Location: Hotel Renaissance, Jln Ampang

Kekalahan demi kekalahan SatuSolution hadapi….

Today we have 3 auction venues. Renaissance Hotel, Berjaya Times Square and one in Seremban.

I did even ask the auctioneer in Seremban and he confirmed that the unit is still on for auction. Just so that we dont waste time and money to go as far as Seremban.

So i went to RHB Mega Auction and MachaFaris went to CIMB Mega auction. In RHB itself, there are 2 auctioneers were involved in. Penat meh…mau masuk sana, masuk sini..

1010_1045401010_1046081010_104841

As usual, RHB Mega Auction mesti start lambat…sebab ramai lagi yang tengah register pada saat-saat akhir.

Apartment Ilham kalah pada RM101k, Mutiara Magna kalah pada RM71k, Saujana Ria kalah pada 39k.

Surprisingly, Teratak Muhibbah got only 1 bidder…Tahniah Aliff. Tuesday morning i will collect the contract from the auctioneer.

1010_1052091010_105807

Guys, Tomorrow is our Hari Terbuka.

Venue : Bandar Sri Permaisuri

Time : 2.00pm-4.00pm

Date : 11.10.09

  • Syamoi antara yg bid umah ke?…adushh…syamoi nak nuntut buat Hxtra nih…

    teratak xde org masuk??mesti org ingat x berbaloi masuk sbb mesti kena lawann…

    heheh…itu namanya rezeki…hanya ALLAH saja yg tahu…

    adusshh xdapat nak g makan free esok…

  • perghhh..badge vioba terpampang di dada tu (he3x). takpe tuan, insya Allah next time ada rezeki tu..no retreat, no surrender..

  • saujana ria dapat below rm40k. murah bangat tu. bape sangat la monthly installment. kalau blr naik sampai 7% pon aku rasa masih boleh dapat positive cashflow lagik. after 2-3 years, kasi refinance balik. Dapat la infinite return. Duit yang dapat tu bole kasi rempit lagi. shiok2…

  • aik, camna gambaq aku blh ada skali..hihi
    semlm mmg happening…bid giler2…pantai dalam 16 bidders..RP 50K naik sampai 90K..gilos. tahniah kpd pemenang2..yg kalah jgn putus asa, byk lagi properties lain.
    p/s: bri, aku nampak hang kat JTR dgn asri tgh bid mutiara magne semlm..tp x tertegur…segan..hehehe

  • Salam bri,nak tny ada info psl rumah auction ni tak?

    JTR74782 – DOUBLE STOREY MID TERRACE HOUSE
    Sg buloh, sel?

  • fauzi,
    aku kat JTR dgn Syamoi….bukan asri tu…silap org daa…

    lain kali tegur je la..nak segan apa beb! aku x makan orang…

    Amin, lelongan tu dah lepas ke camne? kalau masa Mega Auction tu, aku x sempat nak list downkan semua. sebab ada bilik auctioneer lain aku pergi bidkan.

    eezone, mau masuk ke itu area ?

    Joefizi…usaha tangga kejayaan..siapa kaya mau kaya itu senang?

  • >