Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Rumah Lelong Gombak

Date : 15.10.09

Location : Gombak, Taman Samudra

Unit : Double Storey Terraced House

Suroundings :  facing field, nearby Giant,  School, Greenwood, Taman Sri Gombak, Batu Caves

Auction Price : RM 145,000

Deposit : 10%

SOLD : RM 155,000.00 (Gombak Land Office Auction, Selayang)

tuanbri-gombak

Front View…..

I was interested in this unit since i grew up in Gombak and Selayang. Wanted to buy for my own dream home. But when my wife and i went tho the unit, it was sooooo scary….fyi, we went there at night…

I still believe this is a good investment…but a more depth research shall be done before the bidding, which i cant since no time left for me (semua untuk klien je).

With a cash of around 20k, you can turn this house around, custom built. Since the last owner has tear apart almost everything…wonder why he left his dream incomplete ?

IMAGE_041

IMAGE_044

IMAGE_046

IMAGE_042

Dont you also think this is a very very scary house to bid for in Auction ?

Tepuk dada, tanya selera. I myself would bid for this property if i have the cash.not for bling bling.but to overhaulin it.

En. I and Pn. A managed to win the auction even though  there were 6 other bidders….but only 1 of them is genuine. But she came with the intention of buying the property at Reserve Price (RP).

En. I, i will be waiting for your house warming invitation!

*************************************

auction property in kuala lumpur, call me.

tuanbri @ 016.310.6500

  • tape, boleh mintak harun din halaukan. Murah bangat tu dapat rumah landed rm150k kat area gombak. mana lagi nak dapat offer macam tu bro

  • Salam Tuanbri…

    Saya menyewa rumah berdekatan dengan rumah ini (taman samudera) dan dah begitu lama mencari rumah di kawasan ini, minggu lepas isteri saya ternampak signboard kat pokok tentang auction ini…. mulanya kami diberitahu rumah itu belum terjual lagi dan begitu teruja sekali untuk masuk bid… pastu dapat tahu ia dah dijual… frust betul kerana umur dah suku abad tapi belum dapat menyediakan rumah selesa utk anak-anak… tapi apa boleh buat kita kena terima ketentuanNya dan usaha lagi. tak gitu brother….

  • >