Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Rumah Lelong Shah Alam

Location : Section 4, Shah Alam

Unit : Double Storey Terraced House

Suroundings : Shops, School, High Court,

DetailsĀ  of the auction : No. 14, Jalan Sukun 4/7, Section 4, 40000 Shah Alam, SELANGOR

Auction Price : RM 198,000.00

Deposit : 10%

SOLD : RM 230,000.00 (High Court Auction, Shah Alam)

1006_1606311006_Sect4 (3)1006_Sect4 (14)

1006_Sect4 (21)1006_Sect4 (18)

Anybody willing to buy this ? I received few calls regarding this house, but when they look at the condition, it turned them off.

1006_Sect4 (6)-11006_Sect4 (11)-21006_Sect4 (8)

My opinion, its still a worth buying house if and only if you want to settle there.

  • saya berminat nak beli rumah untuk tinggal & jual dlm jangka panjang
    No. 14, Jalan Sukun 4/7, Section 4, 40000 Shah Alam,
    macam mane caranya…. call me 0137473018 or email. Tak taulah berbaloi ke tidak…

  • zaigha…
    kan dalam posting tu saya ada tulis SOLD…

    kena tunggu rumahyang lain la pulak..
    ini saya ust nak highlight…sebab sebelum ni ada ramai yang berminat kat rumah ni..tapi lepas tgk rumah ni, semua nya terus senyap.

  • Salam.

    Ya le…aku pun kena belajar lagi main property ni… sama jugak pi tengok ngan wife… haaa..rumah macam ni!!!!… dalam hati kata, ada ka yang nak beli???.. Mungkin aku tak cukup ilmu lagi… anyway..tuan bri jangan putus asa melayan client yg tak pandai macam kami… kalau ada rumah DST area shah alam lagi..contact la kami..hee

  • en. mansor, saya hantar email ke en mansor, kena reject…

    hantar email kpd saya beserta details…
    soalan tu terlampau general sangat..

  • asalamualaikum tuan …saya peminat hartanah yang dilelong …selalu jugak pegi tengok dah penah dapat satu pangsapuri dalam lelongan …..adakalanya buat duit dalam lelongan yang ditawarkan olih ejan …kalau bolih nak belajar lebih lagi jika berpeluang ….

  • >