Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Problem @ Selaseh – Finale

Location : Tmn Selaseh, Gombak
Time : 9.30pm
Date : 6th June, 2009

Hi. If you can remember this case, sure you will want to know the ending. If you cant remember, read it HERE.

So the story continues…

2 hari lepas aku dah collect kunci drpd Mr. A…setelah dia berdolak dalih untuk memberikan kunci tersebut…sepatutnya pada 31.10.09.

Last day tu, ada lagi pasu bunga dia tinggal ….so dia kata dia nak angkat jugak…dah habis angkat semua br dia call..
aku tunggu call dia sampai pukul 1230 am…so aku decided untuk pergi terus ke rumah tu..

sampai je dia cam baru je nak punggah brg masuk dlm kereta…aku kena lah tungu sampai settle…
pastu aku dapat kunci, terus aku balik..ngeri la nak masuk dalam umah 2 tkt mlm-mlm buta. dapatlah jugak Kes ini diselesaikan.

Caranya?
Akan diberitahu kelak…
IMAGE_240
Ruang Tamu

IMAGE_237
Dapur

IMAGE_236
Dapur panjangnnyyyeeeerrr

IMAGE_241
Tangga

IMAGE_233
Masterbedroom

IMAGE_229
Middle Room

IMAGE_230
3rd Room

Rumah 2 Storey in Taman Selaseh 2, Gombak, Batu Caves for rent.
Rumah teres Taman Selaseh untuk disewa.

Berhampiran :
-Giant Batu Caves
-Sentul
-Greenwood
-Kwsn yg tenang drpd hiruk pikuk

Kindly contact me fot the details.

    • come on bro, kalau landed, sure -VE CF punya…Sure Tenno Chine tak mau punya

  • wah..nampak kat mudah.com..x tahu ler yg same atau x..
    tp diowg post gambo ruang tamu yg same..
    rent die rm1500.00, agak2 kalo runding rm700 dapat ker?

  • bro Tenno…sila main tanah area sg long kajang n balakong plak…leh pacak tiang untuk sewa gudang..lagi tinggi +ve CF…sesambil tuh leh usya area untuk futsal..hehe..:)

  • teNNo sibuk bangat this next few weeks ngan urusan2 lain…rasa skip jap auction…udah capek..(teNNo terlebih ke Indon ni)

  • >