Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Hartawan Hartanah – Langkah Kedua

Lokasi : Bilik Seminar Satu Solution, Bandar Sri Permaisuri

Tarikh : 28, 29 & 20 May 2010

Masa : 9.30am – 5.30pm

Setakat ini projek pilot untuk Hartawan Hartanah berjalan dengan lancar, dengan sokongan daripada “MEREKA”. Terima kasih diucapkan kepada krew seminar atas titik peluh mereka dalam menjayakan seminar “Langkah Kedua – Hartawan Hartanah”.

Antara yang turut dijemput untuk memberi input dalam seminar ini ialah Saudara Zaidi Ismail daripada Urus Insan Dot Net.
Jutaan terima kasih diucapkan kepada beliau kerana percaya dengan usaha kami.

  • syoknyer bru jmpa skill..
    tima kasih pada yg share ilmu dan juga pada kawan2x hartanah,,
    maju terus

  • aku nak join seminar aritu tapi byk hal yang menghalang….agak2 bile plak ek nak wat/ aku sure ramai lagi yg nak join…

    keep it up bro…

    upah je, ko kan dah kaya…hehehe

  • salam…
    tuan, dlm msa trdkat ni organize la seminar hartawan hartanah tu lagi. rmai trnanti2 ni.heh~
    nk blaja beli rumah utk org yg baru bkerja…

  • >