Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Hartawan Hartanah – Langkah Pertama

Program Hartawan Hartanah telah bermula dengan adanya “Langkah Pertama”.

Sila lihat pada tarikh yang sesuai dengan anda dan daftar dengan kami sebelum terlambat.

Setiap sesi mempunyai tempat yang terhad. Anda perlu mengorak langkah dengan segera.

1.  Langkah Pertama – Seminar ringkas Hartawan Hartanah

Penerangan bagaimana :

– untuk bersara dengan matlamat

– untuk bebas hutang dalam masa yang ditetapkan

– untuk belajar asas pelaburan hartanah (rumah lelong/sekunder/baru)

– untuk mengerti erti gaji pasif

– untuk menjadi “Hartawan Hartanah” (lelong atau sekunder atau baru)

Kos : RM40 (untuk pembaca blog, diskaun diberi – RM30) RM10 sahaja

Tarikh Waktu Lokasi Status Pelaburan

Awal

13 May 2010 7.45pm-10.15pm Bandar Sri Permaisuri, Cheras Pendaftaran dibuka RM40 RM 10.00
14 May 2010 7.45pm-10.15pm Bandar Sri Permaisuri, Cheras Pendaftaran dibuka RM40 RM 10.00
15 May 2010 3.45pm-6.15pm Bandar Sri Permaisuri, Cheras Pendaftaran dibuka RM40 RM 10.00
18 May 2010 7.45pm-10.15pm Bandar Sri Permaisuri, Cheras Pendaftaran dibuka RM40 RM 10.00
21 May 2010 7.45pm-10.15pm Bandar Sri Permaisuri, Cheras Pendaftaran dibuka RM40 RM 10.00

1.  Pembayaran :

  • Bayar kepada akaun  Maybank (5644 4550 1969) atau CIMB (1403 0000 1541 01) atas nama ” Satu Solution Corporate Services”

2.  Pengesahan Pembayaran :

  • Hantarkan bukti pembayaran anda kepada “hartawanhartanah (at) satusolution.com” dan sms kepada “016.310.6500” (Nama<jarak>hartawanhartanah<jarak>tarikh seminar ringkas<jarak>RM10<jarak>email)

3.  Penerimaan tiket kemasukan :

  • Tiket akan dihantar melalui email beserta maklumat yang berkenaan dengan “Langkah Pertama”.

4.  Hadirkan Diri Anda !

  • Selamat datang Hartawan Hartanah.

  • wahhh.. tahniah atas anjuran seminar.. bulan 5 ni packed la plak kalu idak boleh join.. selamat berseminar 😉

  • Salam..

    Mcm mana nak determine pembaca blog ke x? Nak kena daftar mana2 ke? Kalau blh nk dpt diskaun tu tp kalau x dpt pun sanggup bayar 40. Saya memang minat nak datang pd 15/05.

  • salam tuanbri,
    alhamdulillah walaupun kecewa tidak dpt hadir,
    Isteri akan mewakili saya pada sessi kali ini.

    cayalah!

  • salam,
    payment dah buat… nak book untuk 15/5 nie..
    tapi tempatnyer dimana yer?
    kalau boleh letak google map terus senang cari… 😛

  • chantek.. harga dah murah sgt tuh..rm10 jerk..ilmu tuh lagi mahal beb.. rugi sape tak datang… kalo aku ade masa.. nok tumpang jenguk2 jugak..aku tolongg susun
    2 kerusi ke k.

  • Ni yg ditunggu2, lebih structured dan presentable serta dpt cari networking/jointpartner with the same interest..property investment..Saya akan pastikan dapat hadir pada 15/5 ni..

  • salam tuan,
    semalam sy dah buat payment n sms.
    cadangan tarikhnya pada mlm ini.
    tapi tak terima email lagi.
    takut2 takde kekosongan aje..
    sy datang terus je malam nie yer
    terima kasih

  • >