Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Kelas Terakhir Hartawan Hartanah

Langkah Pertama hartawan hartanah alhamdulillah mendapat sambutan. Aku mempunyai perasaan takut berbaur segan apabila memulakan projek ini. Projek ini semuanya berdasarkan idea aku yang dah lama terperam dalam kepala otak.

Cuma tak tau jalan untuk merealisasikan. sekarang ini dah mula nampak sikit. Cuma ada banyak lagi ruang yang boleh diperbaiki. Aku perlukan “moral support” daripada korang, kritikan membina – kat mana kelemahan aku , kelemahan team aku, kelemahan satu solution dalam aku memperbaiki servis aku kepada korang. berkhidmat untuk rakyat! ┬áhehehe…tapi aku still kena charge korang. untuk cover kos. Jgn lah korang mengharapkan aku charge rm10 tu termasuk makan dan minum. Jangan terlampau selfish, pentingkan diri sendiri.

Team aku yang terlibat dalam projek Hartawan Hartanah ini ialah Izuan, Fairul dan Naza. Tanpa bantuan diaorg, aku tak rasa korang dapat menimba ilmu dengan harga yang amat berpatutan. Terima Kasih!

Kelas terakhir ialah pada Hari Jumaat (21 Mei 2010) bertempat di Pejabat Satu Solution, Bandar Sri Permaisuri.

Antara gambar-gambar peserta Hartawan Hartanah :

Hah? Kena nyanyi lagu NegaraKu ke ? alamak…dah lupa lirik la..

SELAMAT DATANG HARTAWAN HARTANAH.

  • overall ok bro…
    bg aku flow seminar cun…cuma masa tu kita kena strict la..xleh nak tunggu lama2 -+ 10min dah cukup…
    peserta kena punctual laa…kalau xtau tempat..survey awal..xadil pada yg datang awal..hehehe…(bukan aku ja..ramai lagi tu..) mineral water kalo boleh bagi la sblum seminar..hehehe…
    keep up good job bro…bravoo…

  • presentation kena more structured lg…maybe aku attend yg the 1st day…
    btw congrats bro…korang dah maju setapak ke depan.

  • tak leh buat siang ke? ada baby kan, so susah sikit balik lewat. kalo ada siang tu, semangat gak nak join. 15jun ari tu ada kelas pulak..esok takde, tp esok free..huhu

  • A’kum…alhamdulillah,tahniah kepada tuan kerana berjaya mengadakan projek hartawan hartanah nie…hopefully,projek ini dapat diadakan lagi pada masa akan datang….teruskan usaha dan istiqamah sentiasa..

  • overall, the seminar is a good move to start. i am interested with the setting your own goal/salary to achieved tuh..bile dah tawu matlamat ape nk d capai, barula boleh pk n strategized cmne nk capai. good2!

  • Mmg bagus dan dapat membuka minda dan ruang utk org melayu yg masih buta lagi dalam bidang ni.
    Lagi satu pasal networking yg utk langkah seterusnya, mmg double bagus sbb ada support dari kawan2 yang mempunyai visi n misi yg sama baru boleh berjaya.
    Cuma diharap, lain kali, jgn la buat seminar start kul 7.45pm. Maghrib pun 7.30pm, mana nak sempat kejar.

  • Caya la bro bri.. niat ikhlas anda sangat jelas ..
    thank you la for share ur knowledge .. good luck for ur impian.. ayuh bumiputra.. bangunnn..hehe…

  • Salam… memang byk blajar bila datang klas ni.. plg2 pon dah tau camne nak set kite punye goal n target utk pasif income…

    satu je nak tau… langkah kedua tu bile nak buat? x sabar ni nak blajar lagi. ­čÖé

  • siap ade name tag…
    cayalah…

    dah sedia utk langkah kedua?
    gelojoh betul. haha..

    tuanbri,
    nak aku advertise kan lg ker?
    kang ramai sgt pening ko kang.
    ke dah gian? haha

  • Bling – gelojoh ke? dah lambat la, bagi aku. sekarang baru kita nak bertindak.

    wan – tahniah
    nuzul – u have to come for the next seminar
    zamzam – ada reason aku letak 745. kat sini ada surau
    helmo – kita sama sama bergerak boleh ?
    fitri – kata pengikut setia!
    KAR – langkah 2 28, 29 dan 30 ni (kan dah bgtau dlm kelas)
    Bling – nametag bagi kenal semua org. ini duduk sebelah rumah pun tak kenal.
    dah lama update mukabuku
    http://satusolution.com/blog/?p=57

  • thanks..Alhamdulillah dah dapat surat untuk pendaftaran kelab hartawan hartanah this weekend.. Mmmg tak sabar nak timba ilmu dari tuan.

  • tuanbri… noted. mase tanye time tu sebab x dapat confirmation call lg.. tu yg tanye..

    skang dah dpt surat dah. tq.

  • Bro camne ek dengan org yg tak join langkah 2 pada tarikh yg mengejut itu ? mgkin ada tarikh lain?

  • TAHNIAH TUAN..SATU HARI NANTI AKU MESTI JOIN DENGAN BISNESS KAU ORG NIEE…CUMA MASA DAN WANG BELUM DATANG LAGI..HUHUHUH

  • kita akan buat lagi …
    tapi kena selalu check blog ni la…

    kita taknak buat open to public lagi…
    khas utk reader blog dahulu…

  • >