Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Cash Flow 101 – Satu Permainan

Satu Solution Corporate Services akan menganjurkan sesi permainan “Cash Flow 101” bersama 4 orang mentor.

Tempat adalah terhad kepada 16 orang pertama yang mendaftarkan diri dengan kami.

Tarikh : 26hb Jun, 2010
Lokasi : Bilik Seminar Satu Solution
Masa : 2 petang – 6 petang
Kos : RM10 (khas untuk pembaca blog)

1. Pembayaran :

* Bayar kepada akaun Maybank (5644 4550 1969) atau CIMB (1403 0000 1541 01) atas nama ” Satu Solution Corporate Services”

2. Pengesahan Pembayaran :

* Email kan bukti pembayaran anda kepada “cashflow(at)satusolution.com” dan sms kepada “018.2086161? (Nama (jarak) cashflow (jarak) 26 jun 2010 (jarak) RM10 (jarak) email)

3. Penerimaan tiket kemasukan :

* Tiket akan dihantar melalui email beserta maklumat yang berkenaan dengan “Cash Flow”.

4. Hadirkan Diri Anda !


Macha tengah memeras kepala.

  • alamak best ni..
    balik kampung pulak this weekend..
    melepas la pulak..

    kena adjust time ngan isteri…
    will let you guys know if boleh join. (if ada tempat lagi lah)

    salam

  • wowow… macam best jer ni tuan.. xpenah cuba2 lagi tapi kalau x main, bole join ‘tengok’ ajer ke?

  • Salam bro,

    Dah lama teringin nk main board game ni..tp xdpt nk attend lah kali ni coz hujng minggu ni ada seminar dr pg smpai ptg.

    Bulan Julai kalau ada lg peluang ni insyaalah bleh joint.

  • Salam Bro Tuan Bri,

    Dah lama menunggu peluang nk main game ni…tp tak de kesempatan…utk yg ni pun baru dpt info…tp ada kenduri plk ari sabtu ni…tgk la dulu mcm mana nnt…kalau ada lg bulan depan,confirm boleh join….

  • faris kena pakai bj sleeveless utk elak dia guna taktik pasti menang.helmo..bri beranggapan semua yg bc blog dia dah tau psl game ni.game ni mcm saidina,tp lebih kpd ajar kita pasal cashflow.

  • Bro..aku confirm datang. Mana yg lain2 lg ni? Setakat ni brape org dah register? Aku xpernah main nii..Kalau ramai xdpt dtg, terukla aku kena belasah kat korg semua mcm Portugal-Korea 7-0 lah hehe…

  • >