Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Open House Satu Solution 2010

Location : Dataran Dwitasik, Bdr Sri Permaisuri
Time : 2pm – 6pm (Until the last drop of Syrup!)
Date : 2nd October 2010 (Saturday)

Salam Aidilfitri to all Muslim Readers!

Pihak Satu Solution mengucapkan Salam Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.

Kami dengan rendah diri ingin menjemput Saudara-saudara sekalian untuk menghadiri Majlis Jamuan Hari Raya kami bertempat di pejabat kami.

Jamuan ini diadakan pada waktu petang, dan di sebelah malamnya pula diadakan Sesi TT Merdeka (http://tuanbri.com/blog/2010/09/sesi-tt-merdeka-1/)

Sebarang pertanyaan, Sila hubungi Faris : 018 208 6161.

  • ruginya aku tak dapat dtg open house SS sabtu ni..clash dgn hari keluarga n jamuan raya ofis aku pulak, tp sesi TT mlm tu insyaAllah aku datang..

  • ni aku bleh datang bwk family. isyaallah

    last week punya langkah pertama aku mintak maaf coz kene jaga anak. susah laa kalau nak join koz anak agak buas, jadi gangguan jer nanti.

  • >