Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Pembuat Peta Hartanah Panas!

Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua.

Memang ada badang yang membuat peta di Malaysia tetapi berdasarkan ilmu aku yang cetek ni, aku cuma kenal seorang sahaja yang buat peta dengan terperinci.
Siap ada latest transaction lagi bagi hampir kesemua lot lot tanah yang ada dalam peta dia. Kalau nak tengok, bolehlah datang ke Pejabat Satu Solution.

Kalau nak beli pun, boleh order daripada Satu Solution (Attn: Tuanbri). Hantar sms (format seperti di bawah)

Haji Ho Chin Soon, bagi siapa yang tidak mengenali beliau, beliau bukanlah seorang peramal masa hadapan. Ramai yang datang jumpa beliau dan bertanya, where is the next HOT location ? Beliau menyebut Al Quran pun ada bagitau “Nobody can see the future….”

Aku baru sahaja selesai baca buku beliau yang ke-3, bertajuk “Penang Island Golden Triangle” . Apa yang aku seronok baca buku beliau ialah buku-buku beliau padat dengan fakta…PADAT!


Penang Island Golden Triangle

Buku beliau yang Pertama ialah :

Location, timing dan branding….

Buku beliau yang Kedua ialah :

Iskandar Malaysia

Kalau korang perasan, setiap buku dia, mesti ada muka dia kat Cover. Itu part of Branding…dia nak bila orang tgk Peta, orang akan tanya “itu peta Ho Chin Soon ke ?”
Buku yang ke-3 ni kalau korang tengok muka dia kat cover tu, ada something special…..cuma khas untuk pembeli buku sahaja yang tahu.

Sesiapa yang berminat untuk membeli Buku Ho Chin Soon yang Pertama, Kedua atau Ketiga,(atau kesemuanya)
Boleh lah hantar sms kepada 016 310.6500.

Buku HCS [jarak] Buku Pertama/Kedua/Ketiga [jarak] nama pembeli [jarak] email [jarak] collect/cod/pos [jarak]

Harga di MPH dan kedai buku ternama = RM49.90 sebuah buku (MPHONLINCE.COM)
Harga di blog www.tuanbri.com = RM42.00 sebuah buku (tak termasuk harga pos,kalau nak aku pos la..)
(harga ni khas untuk pembaca blog sahaja)

*promo terkini=Beli 3 sekali (package), harga ialah RM110.00 (dah less RM40 drpd harga asal)

  • Tuan Bri,

    Ade anta email kat Tuan Bri 2-3 ari lepas hal buku ni, tapi tak reply2 lagi…..berminat nak beli, please reply my email, thank you

  • belek2 dulu kandungan buku ni boleh? buku pertama pasal penang tu maybe x berapa releven utk org klang valley.

    still, aku kagum dgn mamat ni punya idea

  • adakah dia salah seorang spekulator yg mengatakan iskandar tidak akan berjaya?
    sya sering mndengar spekulator hartanah ini(kebanyakan chinese)mengatakan iskandar adalah kegagalan dan merugikan..bg saya mereka2 ini berniat jahat..

  • safuan- Satu Solution pun ada peta tu. Mana ada kau datang interview kat satusolution….

    topeq-nanti saya hantar.

    palie – saya reserved dulu 1 set

    gorilla – nak hantar australia kena pakai airmail.nanti saya check berapa kos.

    matjoe – Baca betul-betul..penang dan Golden Triangle! Paling Relevan utk Klang Valley.(Wajib ada!)

    beejan – dia tak ada kata berjaya dan dia tak kata gagal…

  • bagus bri kau memang minat dlm line property …hopefully kau lebih cergas jadi agen subsale..x ramai org kita buat benda ni kat klang valley…aku pun minat benda ni..aku pn igt nk join the club lah.

  • 110 tu termasuk belanja pos ke tuan bri..? baru start jadi negotiator ni.. kena beli ni utk tambah ilmu..sapa2 minat nak co broke..contactla aku..sama2 kita buat networking partner.

  • Mazran-bila nak ambik tu ? malam selasa ?

    bird – dah keluar paper pun nak pinjam je.? hehehe

    awie – kat atas tu dah siap tulis “Tak Termasuk Harga Pos”

    drinspirasi – camne? mau collect atau pos sana ?

  • >