Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Seminar Hartanah PTM di UKM Bangi

Tarikh : 9 Feb 2011
Masa : 11 pagi
Lokasi : Bilik Teratai, UKM Bangi

Alhamdulillah Tuanbri dan faridzaswadi telah dijemput untuk menjadi speaker di Seminar Ringkas Hartanah oleh Kelab Pekerja PTM, UKM Bangi.

Para Peserta terdiri daripada ahli Kelab Kakitangan Pusat Teknologi Maklumat Universiti Kebangsaan Malaysia dan juga yang bukan ahli.


Ramai jugak ni. Menggeletar kaki dibuatnya.


Masih lagi kusyuk mendengar.

Apa yang menariknya seminar ringkas hartanah ini ialah Sistem teleconferencing dengan UKM KL. Maknanya ada 2 tempat mendengar pada masa yang sama ketika tuanbri dan faris memberi Penjelasan mengenai pelaburan hartanah.

apa lagi la faris ni nak bagi penjelasan panjang panjang

Sampai terlupa skrip..? berkobar kobar untuk berkongsi ilmu dan pengalaman. Hahaha..itulah En Faris.

Terima kasih tuanbri ucapkan kepada Saudara Zaki (atok) dan Kelab Kakitangan Pusat Teknologi Maklumat, Universiti Kebangsaan Malaysia, Bangi kerana menjemput tuanbri untuk ke Seminar Ringkas Hartanah “Kenapa dan Bagaimana hendak melabur dalam hartanah”.

p/s: bagi sesiapa yang ingin menjemput pihak Satu Solution Corporate Services untuk menjadi Speaker bagi Seminar Hartanah, bolehlah menghubungi tuanbri (SMS) – 016.310.6500 atau email – tuanbri(at)satusolution.com .

Selamat Datang Hartawan Hartanah.

 • terima kasih tuanbri dan faris sbb sudi berkongsi ilmu anda yg pawer dlm hartanah… rata2 peserta yg hadir amat teruja dengan kehebatan pelaburan hartanah…
  thumb up….!!

 • Ruginya tak dapat ikut serta sbb kena g kursus aritu. Harap ada la pihak PTM buat lg talk mcm ni…

  • Ruginya tak dapat ikut serta sbb kena g kursus aritu. Harap ada la pihak PTM buat lg talk mcm ni…  

   heheh… insyallahhh.. lain tahun plak… tp tahun dpn, atok bukan ketua biro Kelab lg dah.. taktau la org baru tu nnti nk buat ke tak..

 • Tahniah tuan bri & Faris..it’s an achievement for both of you..fewer steps to become likes of Milan Doshi, Azizi Ali, Juanita Chin, Peter Yee or (Michael Yam maybe)..:-)

 • >