Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Seminar Hartanah – Langkah 1 Hartawan Hartanah

Seminar Hartanah – 4 Langkah ke Arah Hartawan Hartanah – sesi Kedua 2011
*(telah dikemaskini pada 21 Mac 2011)

Kami mencari anda!

Untuk menghadiri Hartawan Hartanah-Langkah 1,

Program Hartawan Hartanah kini kembali dengan “Langkah Pertama”.

Setiap sesi mempunyai tempat yang terhad. Dewan Mini tidak mampu menampung orang yang ramai! Terhad!

Anda perlu mengorak langkah pertama dengan segera.

 

1. Langkah Pertama – Seminar ringkas Hartawan Hartanah

Penerangan bagaimana :

– untuk bersara dengan matlamat

– untuk bebas hutang dalam masa yang ditetapkan

– untuk belajar asas pelaburan hartanah (rumah lelong/sekunder/baru)

– untuk mengerti erti gaji pasif

– untuk menjadi “Hartawan Hartanah” (lelong atau sekunder atau baru)

Kos : RM55 (untuk pembaca blog, diskaun diberi – RM45) RM10 sahaja

 

1. Pembayaran :

  • Bayar kepada akaun Maybank (5644 4550 1969) atau CIMB (1403 0000 1541 01) atas nama ” Satu Solution Corporate Services”

2. Pengesahan Pembayaran :

  • Emailkan bukti pembayaran anda kepada
    “hartawanhartanah(at)satusolution.com”
    dan sms kepada “016.310.6500″
    (Nama<jarak>hartawanhartanah<jarak>tarikh seminar-ringkas<jarak>RM10<jarak>email)

3. Penerimaan tiket kemasukan :

  • Tiket akan dihantar melalui email beserta maklumat yang berkenaan dengan “Langkah Pertama”.

4. Hadirkan Diri Anda !

  • Selamat datang Hartawan Hartanah.

Nama Anda (wajib)

Email Anda (wajib)

No Telefon Anda (wajib)

Tarikh Pilihan Anda (wajib)


Introducer Anda (sekiranya ada)



Bayaran dibuat melalui : (wajib)


Tarikh Bayaran

Seminar Hartawan Hartanah-Langkah 1

Apa yang anda harapkan daripada Seminar ini ?


Selamat Datang Hartawan Hartanah !

Lokasi Seminar : Bandar Sri Permasuri, Cheras. (pejabat Satu Solution)

Malam tadi Sesi TT Hartawan Hartanah di Bangi Kopitiam, Bangi.

Antara yang hadir ialah :

Syukri pun ada (Dia sanggup turun daripada Nilai utk turun TT….mana orang Kajang ?)

  • Maaf tak dapat join TT..terpaksa tilik anak di kampung memandangkan ibunya berkursus..harap kapten kamal telah beri penjelasan…

  • aslmkm tuan bri…thanks coz beri more knowledge pada seminar langkah 1 semalam..hope dapat continue next time..

    • aslmkm tuan bri…thanks coz beri more knowledge pada seminarlangkah 1 semalam..hope dapat continue next time..

      no prob bro…keep in touch. Remember ukhwah kita penting.

  • tahniah kpd yang dah join…memang berbaloi-baloi kan?…kpd silent reader yg x join lagi, jgn tggu2…ade je tuan bri bgtau nak buat, daftar terus…

  • Salam Tuan Bri,

    Kenapa semua Time dia 7.45pm utk weekday? agak rushing + jem utk sampai ke sana…boleh tukar Time dlm kol 9.00pm ker..so x lar berebut2 dgn org yg balik keje..tq

    • hari sabtu ni lak kena lari ke penang..kena tunggu next time lar..kalu waktu tukar kol 9.00 kemungkinan besar leh joint..

    • hari sabtu ni lak kena lari ke penang..kena tunggu next time lar..kalu waktu tukar kol 9.00 kemungkinan besar leh joint..

      Macammana nak buat….kena datang hari sabtu jugak la…

    • mana bro….kata nak datang…

      awek semua datang, confirm tanya ” Awak ke abangensem ?”

      letih lah nak jawab ” Saya lagi ensem dari dia”

  • Salam TB

    Thanks for any knowledge semasa seminar langkah satu semalam. Hope we can meet again in future.

    Untuk dapatkan 10 unit bukan susah pun… cuba usahakan untuk unit pertama seperti dibawah:
    Property Listing Type : Auction Property Code : PB246129
    Location : No. 508, Tingkat 4, Blok 7, Jalan Cangkul 19/3, Section 19, 40300 Shah Alam, Selangor
    Auction Price : RM 38,000.00 Auction Date : 2011-03-28
    Land Area : 626 sq.ft
    Deposit : 10% Tenure : N/A
    Restriction : N/A Service Charge : Yes

    Unit ni boleh sewa senag2 dalam 400-450… so bolehlah target bit until 55k-60k……. amacam ada berani.

    • joe ,

      personal appointment bila?
      Kelab Hartawan Hartanah akan ke Pengkalan Balak hari ini 2hb Sabtu untuk Hari Keluarga Kelab.

      Bila lagi turun kl, kita lepak minum.

  • bagus seminar ni. kalau tak pergi tak tau. saya dah datang seminar ni.. memang ok..anda dapat buat penilaian sendiri harga rumah tu.. +ve @ -ve.. dan banyak lagi.. sesiapa yang belum hadir .luang2kan masa ya..

    • saya pun dah join langkah 1…baru2 nih…berbaloi2

      sama date ke… sabtu 3.15pm..

    • tq Shah…bukan sesi 2, tetapi Langkah 2.

      “4 Langkah ke Arah Hartawan Hartanah”

      Insya Allah.

    • huhu..bley join langkah 2 ke klu xsmpat pegi langkah 1 aritu?ke ade sesi ulangan langkah 1?

    • huhu..bley join langkah 2 ke klu xsmpat pegi langkah 1 aritu?ke ade sesi ulangan langkah 1?

      Dulu saya dah cuba. Bagi orang terus ke Langkah 2, tapi gagal. So kena pergi Langkah 1, baru langkah 2.
      Kena ikut Step by Step.

    • Dulu saya dah cuba. Bagi orang terus ke Langkah 2, tapi gagal. So kena pergi Langkah 1, baru langkah 2.
      Kena ikut Step by Step.

      okies, noted! nanti klu ade sesi ulangan langkah 1, TB maklumkn ye, tq.

  • salam, Tuan Bri,

    Saya berminat juga nak menyertai langkah pertama cuma telah terlepas tarikhnya, bila akan diadakan lagi ye?

    TQ

  • Sudah Buat Pra Pendaftaran di Link yang disediakan di Bar Atas ?

    Kami akan menghubungi sesiapa yang berdaftar dahulu. Kalau dah penuh, memang tak ajak orang lain dah.

    • salam..

      baru 1st time bace blog ni.. dan tertinggal klas langkah pertama.. boleh saya buat Pra pendaftaran juga?
      budak baru belajar.. hehe

    • salam..

      baru 1st time bace blog ni.. dan tertinggal klas langkah pertama.. boleh saya buat Pra pendaftaran juga?
      budak baru belajar.. hehe

      Boleh aje buat pendaftaran

  • Berminat nak buat passive income melalui property di Lembah Kelang. Masaalahnya saya duduk di Terengganu. Camner tu Tuan Beri, boleh tolong tak?

    • Saya

      Berminat nak buat passive income melalui property di Lembah Kelang. Masaalahnya saya duduk di Terengganu.Camner tu Tuan Beri, boleh tolong tak?

      Saya ada email tuan Che Pin.
      Sila rujuk email apa yang saya boleh bantu.

  • Saya
    Berminat nak buat passive income melalui property di Lembah Kelang. Masaalahnya saya duduk di sitiawan,perak. Tuan Beri, boleh tolong tak?
    then,22hb julai ni konfem ka tak??? ada tempat kosong lg ke,untuk langkah 1?? td dah sms,tp blum reply lagi…..

    • kenapa orang tak tinggal di Perak, tetapi ramai yang berhijrah
      ke Kuala Lumpur ?

      Jawapan yang sama untuk soalan anda.

    • ada…kita dah buat awal bulan Jan 2012…

      kemungkinan besar akan ada lagi hujung bulan Feb 2012.
      Berminat ?
      sila layari blog ini untuk maklumat lanjut.
      RM25 sahaja

  • >