Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Seminar Hartanah – Universiti Sains Islam Malaysia

Assalamualaikum.

Lokasi : USIM, Fakulti Syariah dan Undang-undang
Masa : 11.00 am
Tarikh : 5 Mac 2011
Para Peserta : Pelajar, Pensyarah, Pekerja USIM dan orang ramai.

Seminar Hartanah – Pengenalan Kepada Pelaburan Hartanah
– Apa itu Pendapatan Pasif ?
– Kenapa Melabur dalam hartanah ?
– Siapa yang boleh melabur dalam Hartanah ?
– Tak susah ke nak beli rumah ?
– Tip cari modal beli rumah
– Tip rumah lelong

Terima kasih diucapkan kepada Ustaz MD. YUNUS ABD. AZIZ, Timbalan Dekan Fakulti Syariah dan Undang-undang kerana sudi menjemput Tuanbri untuk berkongsi maklumat pelaburan hartanah dengan semua yang hadir di FSU, Usim.

seminar hartanah
Wajah Serius tuanbri ketika sesi seminar hartanah di USIM.

seminar hartanah
Wajah kurang serious tuanbri ketika menerima cenderahati….hehehe. terima kasih.

Ustaz dan rakan rakan

Ustaz dan rakan rakan kushuk mendengar

seminar hartanah

seminar hartanah

Besar juga screen …rasa nak beli satu dan letak di Dewan Mini Satu Solution.

seminar hartanah

seminar hartanah

  • kelab usahawan dah ada di usim,

    nanti akan tumbuh pula kelab hartawan…
    insya Allah,

    studen dah mula tanya2 macam mana nak mula,

    terima kasih, nanti datang lagi..

  • kagum dgn siswa-siswi usim yg begitu bersemangat nak belajar tentang hartanah..kagum jugak dgn ustaz yunus yg bersemangat memberi kesedaran kpd para pelajar beliau

  • congrats bri. bende2 camni laa patut selalu diadakan, open thier mind dgn kepentingan property. yg selalu budak iPt buat tak lain MLM. mmg menyedihka, duit PTPTN buat modal MLM, lepas tu hangt2 taik ayam jer

  • As salam,

    Saya cadang nak anjur kursus pengurusan kewangan melalui kaedah permainan cashflow 101 (lebih kepada sesi main game cf101 sebenarnya), di pejabat.

    Peserta saya tak pasti berapa ramai, tapi mungkin anggaran minimum 10 orang.

    Mohon quotation untuk sesi seperti ini.

    Terima kasih.

  • >