Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Untung RM100 Juta dalam masa 5 tahun

Jumlah yang tertipu : 4,200 orang peguam, akauntan, doktor, despatch, technician dan Perunding Hartanah.
Jumlah RM terkumpul : RM100,000,000.00 (100 juta)

HUKUMAN :

Penjara 2 tahun – 5 tahun
Denda : RM7,528,250.29 sahaja (7 Juta) atau (tambah 6 bulan penjara kalau tak boleh bayar !)

Aku dalam masa 5 tahun tak boleh nak kumpul Rm1,000,000.00.
Baik aku masuk penjara, kena sikit sikit, tahan je la…selama 5 tahun.

Keluar penjara, Aku dah jadi Jutawan Hartanah, Sahamah, CPOah, Emasah, Forexah, Mlmah.

5 tahun sahaja.

Siapa nak lepak dalam Cell aku nanti ?

Merujuk kepada : FX Capital Consultant (M) Sdn Bhd
Pengarah : Raja Noor Asma Raja Harun, 46 tahun

46 + 5 = 51 tahun. dah mencapai kebebasan kewangan.

Kita ni hanya mampu merancang. Dah mati pun belum tentu jadi Jutawan Hartanah, Duniawiah.

Aku selalu baca blog Aidid Muadid : http://aididmuaddib.blogspot.com/

dan aku suggest korang pun do the same, setiap hari buka. Baca semua posting dia. A lot of research has been done.
TAPI korang aku advise buat research sendiri jugak. Jangan percaya je bulat bulat apa yang dia tulis. Manalah tau…


Posting ini dibuat untuk salutation kepada Aidid Muadid (bukan nama sebenar) ke atas kerja keras yang dilakukannya untuk menyedarkan orang Melayu mengenai nam jahanamnya Multi Level M……

  • Lantaklah..masuk penjara 5 tahun je. kompen dah 5 tahun kalo keje keras naik urat belikat pun, gerenti tak dapat pun walau separuh juta kan?…

    patutlah ramai nak buat MLM ni. Pengasas MLM! hahaha!!! Kalo korang tau aku bukak MLM, jangan masuk. Nanti kena tipu dengan aku. Hahaha!!

  • Raja Noor Asma merupakan pengarah syarikat FX Capital Consultant yang menganjurkan Skim Pelaburan yang tidak Sah di sisi undang undang.

    Skim Pelaburan ini disertai oleh ramai orang golongan Terpelajar.

    Skim ini telah diserbu oleh Bank Negara Malaysia dan kes ini sedang dalam perbicaraan.

  • erm 100 juta tu, banyak yang kena pulang balik kat pengadu2 yang “tertipu” tu…
    tapi, still, dpt banyak jugak…

    oh kita sekarang ni dah tak tau halal haram.

  • >