Jun
13th

Hadiah Hari Lahir Tuan13ri

Author: tuanbri | Files under Featured Articles, Seminar

Ramai yang terpengaruh dengan ideologi barat yang diterapkan melalui pelbagai bentuk media, online atau offline. Ramai orang yang yang terpengaruh dengan idealogi barat yang tidak mengambilkira pegangan Agama.

Contoh : Friday the 13.
Bagi orang barat, Nombor 13 di anggap “Bad Luck”.

Kalau ikut Rahsia Tarikh Lahir pula oleh “ehem ehem”, 13 akan merujuk kepada 1+3=4.
Bagi orang cina , nombor 4 bunyinya sama dengan perkataan “mati”.
Jadi mereka akan seboleh bolehnya menjauhi nombor 4 ini dalam hidup mereka.
Kerana bagi mereka, setiap bunyi yang keluar dari mulut kita ini adalah doa.

Sama juga seperti seorang Ibu yang aku jumpa semalam menjerit jerit kepada anak anaknya sambil mengeluarkan
kata kata seperti bodoh dan sebagainya. Bagi aku, itu adalah Doa Si Ibu untuk anak-anaknya.

Lets cut the chase.

Hari ini ialah hari lahir aku.
Jadi sempena hari lahir aku, aku bermurah hati untuk menawarkan SATU tempat (SATU sahaja!) khas untuk pembaca blog tuanbri.com
bagi menghadiri Seminar Strategi Pelabur Underground.

Bagaimana untuk mendapatkan tempat PERCUMA ini ?

1. add friend dengan tuanbri dalam Facebook ( www.facebook.com/tuanbri )

2. Buat Posting dengan komen ” Saya akan menyertai Strategi Pelabur Underground – Tuanbri PERCUMA kerana ……(sambung ayat anda!) di Facebook (klik Sini

3. Tag Tuanbri dalam Posting anda tadi.

4. Add link komen anda di bawah.

5. Komen yang terBAIK akan dipilih dan diumumkan sehari selepas tarikh tutup : 26 Jun 2011.
(bagi yang telah membuat pembayaran, saya akan pulangkan)

Strategi Pelabur Underground

Siapa Speaker Seminar Strategi Pelabur Underground ini ?

1. Pakdi
2. Razif Yusof
3. Ikram Adi
4. Mior Nurzaidin
5. Zaidi Ismail
6 Tuanbri

Harga ?
– Seminar Strategi Pelabur Underground yang Julung Kali diadakan di Malaysia.
– Akan diadakan Road tour Seluruh Malaysia.
– Next Stop – SREMBAN (minta bantuan orang Seremban untuk joint Venture, sila sms saya)
– Next Stop – IPOH (minta bantuan orang IPOH utuk joint venture, sila sms saya)
– Next Stop – Pulau Pinang (minta bantuan orang Pulau Pinang untuk join venture, sila sms saya)
– Next Stop – ANDA tentukan! sila sms saya

11 responses. Wanna say something?

  1. matjoe
    Jun 13, 2011 at 11:49:46
    #1

    hopefully aku akan luangkan masa join. baru balik cuti, byk kerja mau siapkan. apapun happy beday bro!!

  2. matjoe
    Jun 16, 2011 at 16:12:08
    #2

    mcm konfius sikit, buat post dekat wall facebook tuanbri ker?

  3. tuanbri
    Jun 17, 2011 at 21:20:06
    #3
  4. Wida
    Jun 13, 2011 at 13:59:20
    #4

    Happy besday Bro!

  5. Wida
    Jun 13, 2011 at 13:59:54
    #5

    Hadiah harijadi terbaik!

  6. Wida
    Jun 13, 2011 at 14:07:35
    #6

    weh buatla kat KL dulu.. huhu orang KL pun tak cukup 2hb je.. hehe

  7. aBu
    Jun 13, 2011 at 20:36:55
    #7

    x reti buat blog..xde lah peluang nk menang..huhu ~

    Saya akan menyertai Strategi Pelabur Underground – Tuanbri PERCUMA kerana saya sememangnya menyukai benda FREE disamping menimba ilmu dan dapat berjumpa tuanbri & the geng ~ ^o^

  8. tuanbri
    Jun 14, 2011 at 20:45:17
    #8

    Buat posting tu dalam Facebook Tuanbri

  9. wan
    Jun 15, 2011 at 00:42:09
    #9

    bila nk dtg jb plak Tuan Bri?

  10. naimulfirdaus
    Jun 15, 2011 at 20:55:11
    #10

    saya d luar negara. tak dapat join.

    btw, sanah helwah saya ucapkan. semoga hidup anda diberkati dan diredhai Allah, duna dan akhirat..

    er, ingat lagi anda berhasrat nak sertai peraduan promosi blog selama sebulan di blog saya?

    setiap seorang dari 10 blogger terawal yang menyertai akan diriview dalam 1 artikel khas.

    sekarang pun masih belum cukup 10.

    lagipun saya sudah hampir menutup pertandingan ni.

    harap respon segera jika mahu.

  11. Nag
    Feb 11, 2012 at 00:38:28
    #11

    PF1; i found a new woman aealrdy, funny I don’t recall disussing my love life on here, do you listen to the podcasts? I did break up with my 2nd Lt. for the US Army ex-girlfiend, and have a new lady, hahahaha. Glad your concerned about me hahahaha. Hash: Can Savage at this point re-invent himself?

Post a Comment