Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Siri Seminar Perundangan Hartanah Ke-2

Kelab Hartawan Hartanah dengan kolaborasi Tuanbri.Com dan rakan-rakan menganjurkan Siri Seminar Ringkas mengenai undang-undang yang terlibat sebelum, semasa dan selepas pembelian/penjualan rumah/hartanah.

Pelaburan Hartanah menjamin masa depan anda, pastikan anda tahu apa yang anda buat!

Siri Pertama (Klik Sini – Tanya Peguam Anda) telah pun berlansung.

Kini datang pula Siri Kedua :

Lokasi : Dewan Ilmu Satu Solution Corp, Bandar Sri Permaisuri, Cheras
Tarikh : 30 Julai 2011
Masa : 9.00am – 12.00pm
Bayaran : RM55 (jika anda Ahli Kelab Hartawan Hartanah – hanya RM20 sahaja)
TEMPAT ADALAH TERHAD!

BONUS***: Seorang Pakar Pinjaman Perumahan akan hadir untuk berkongsi Rahsia Senang Lulus Loan, berpengalaman tinggi dalam bidang pinjaman perumahan. Sesuai bagi mereka yang tidak memahami bagaimana ada orang boleh membuat pinjaman perumahan bagi 38 biji rumah dan hartanah.

Makanan ringan disediakan.

Sebarang persoalan, sila hubungi Azhari (013-3682702) atau Fauzi (013-3940980)

Untuk mendaftar,hantarkan SMS ke – 016.310.6500
NAMA (jarak) EMAIL (jarak) PEGUAM

Kami akan memberikan arahan seterusnya kepada anda sekiranya terdapat tempat kosong lagi.

Apa yang akan terjawab dalam Siri Seminar Perundangan Hartanah yang ke-2 ini ?

Persoalan mengenai hak pembeli dapat dileraikan dan dijawab oleh peguam-peguam
yang dijemput khas oleh Kelab Hartawan Hartanah.

Antara permasalahan yang sering timbul di kalangan mereka yang membeli rumah atau pelaburan hartanah:

1. Kenapa kes aku lambat sangat nak settle?
Peguam buat kerja ke tak ?
Peguam slow la..
Apa yang dilakukan oleh peguam selepas ANDA menandatangani SPA (Sales and Purchase Agreement) ?

2. Kenapa Peguam quote aku mahal gila,
orang lain pun beli rumah harga sama tapi legal fee murah aje?
– tak boleh diskaun ker?

3. Boleh ker aku beli rumah kos rendah/mampu milik? apa syarat/kriteria nak lepas?

4. Komitmen aku dah maksimum ni?..
Boleh ke bank bagi pinjaman kat aku lagi?
Macamana nak buat supaya bank boleh bagi loan kat aku?

5. Apsal lambat sgt bank nak approve application aku ni?
..dah 2 minggu dah..banker ni lembap la kot.

6. Perlu ke aku ambik MRTA ?
Atau lagi baik kalau aku ambik MLTA?

Macam biasa dengar je..

Ini la persoalan yang selalu timbul masa meeting kelab, TT atau masa lepak2 kat Pejabat Tuanbri – Satu Solution.

InsyaAllah, semua ini akan terjawab dalam seminar Sepagi Bersama Lawyer & Banker

TEMPAT ADALAH TERHAD!

Daftar sekarang..

Pelaburan korang hanya RM 55 untuk ilmu dan pengalaman yang tak ternilai ni..
Jamuan ringan disediakan..

Apa??…
Masih tak percaya dengan yuran yang sangat murah??…
Mahu kejutan lagi??…
HANYA UNTUK AHLI KELAB…
Bermakna korang hanya perlu bayar RM40.
Apa tunggu lagi..daftar sekarang!

Untuk pendaftaran, pembayaran dan sebarang pertanyaan boleh berhubung terus dengan Azhari (013-3682702) atau Fauzi (013-3940980)

Sila buat pembayaran ke akaun MAYBANK- 564445501969 (Satu Solution Corporate Services) dan email bukti pembayaran ke mfauzia80@gmail.com

Tarikh Tutup Pendaftaran : 28 Julai 2011

Anjuran Bersama : Kelab Hartawan Hartanah & Satu Solution

  • ini sangat baguih..tp takde sekitar KL pulak time tu. mudah-mudahan bulan puasa ada yang ke-3 pulak 🙂

  • sorry clash lak….property n co yang tukar date…hehehe

    fit – susah nak dapat peluang ni…. susah nak dapatkan peguam

  • Salam Tuan Bri,

    Saya masih baru. Camana saya nak lelong apartment PD Tiara. Boleh inform caranya?

    Terima Kasih

  • nak tanya seminar macam ni luar daripada area KL tak ader ker? macam kat JB ker. saya teringin nak mengikuti but stay kat johor. kalau ada tolong maklumkan..

    terima kasih

  • >