Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Emas catat Rekod Tertinggi tapi Jatuh ke no 2

Jatuh no ke -2…

Harga emas semakin meningkat dan ramai jugalah yang terkejar-kejar hendak membeli emas walhal ianya sudah memang mahal..

Nasihat Saya : (Buy Low, Sell High)

Ada di antara kita dengar-dengar cakap kawan-kawan yang berprinsip
“Kalau tak beli sekarang.. harga emas akan terus naik.”

Saya dah lama di dalam pelaburan emas, saya tak boleh nafikan yang
pelaburan emas boleh dipanggil “Untung Goyang Kaki Ke-2 Tertinggi”

Aikk!!! Untung apa yang paling tinggi???

Betul-betul tak tahu atau anda semua saja buat-buat tak tahu…

Tahukah anda yang PERAK adalah pelaburan yang membawa pulangan
yang paling tinggi iaitu
rekod tahun lepas iaitu lebih 100%
berbanding emas sekitar 37%…

Lagi satu, saya memang galakkan kepada pelabur baru yang modal
tak banyak macam saya ni, kita bermula dengan Perak….

Sebab apa pilih Perak?

CUBALAH JAWAB sendiri dulu, baru sambung baca artikel ni.

Sebab harga Perak masih murah dan duit saya pun dah habis… (ngeh ngeh ngeh)
Perak pada saya masih mampu dimiliki oleh 80% pelabur kelas pertengahan di Malaysia…

1 oz = RM140 -RM150
1 bulan belilah 1 oz sahaja…
ikut kemampuan, tak pun rembat 250g/500g atau 1kg terus…

pelaburan perak

Inilah Syiling Perak


Saya petik artikel ini daripada Seorang Jutawan Perak

Anda kena belajar ilmu bagaimana anda boleh menggunakan se-minimum wang ringgit
tetapi boleh GANDAKAN PELABURAN PERAK dalam simpanan sedia ada.

Anda kena tahu timing yang terbaik untuk membeli
dan
timing untuk STOP BELI PERAK

(timing stop beli? Kenapa stop kalau bagus sangat haaaah ?
kenapa nak stop pulak? haaaa)

Nak baca lagi tips daripada Jutawan Perak ni,
Boleh sambung baca di Artikel Percuma yang disediakan oleh beliau.

Di mana ? Anda boleh klik banner di bawah ini.

  • sekarang BUKTI keuntungan Silver mmg ramai tahu…
    tapi
    kenapa ramai jugak yang masih takut nak mulakan pelaburan silver nie…..
    mybe dalam kepala diorg nie ” klu beli tak boleh pajak nanti”

    hahaha betul tak tuan bri….

  • skang kat internet heboh cite sal prediction michael maloney sal gold to silver ratio yg kan jadi $15000:$1500.maksudnya nisbah emas terhadap perak ialah 1:10. aku ada terbaca ukuran dinar dalam mithqal bagi emas=1 mithqal, perak=7/10 mithqal.jadi kalu kira2 aku btol maksudnya 1 dinar = 1.42 dirham(1:1.42) sebab berat 7 dinar = berat 10 dirham = 29.75g. btol ke matematik aku ni huhu?

    persoalannya…dalam menuju ke prediction michael maloney tu adakah harga perak yg akan naik atau harga emas yg akan turun?hurmm…apa yg aku baca perak ni byproduct masa melombong emas.so, korek emas, perak pn dapat…
    x korek emas, x dapat perak.jadi kalau emas dan perak sama2 kuar dari perot bumi, agak2 la kan…nape michael maloney predict cmtu?mcm harga emas je yg jatuh…mcm jugak harga perak yg naik…mana 1 ea?

  • >