Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Ops Masuk Rumah Lelong – Kajang

Salam Ramadhan…

Ramai yang masih mengikuti blog ini (sekiranya masih) beranggapan bahawasanya Tuanbri.com sudah tidak lagi berkecimpung
dalam Dunia Lelongan. Ye la. Sikit sikit cerita pasal Seminar Hartanah sana, seminar Hartanah sini. Lepas tu sibuk pula dengan Kek Lapis Sarawak pula.

Lepas tu nak kasi panas pulak dengan Pelaburan Perak….mana Sekmen Rumah Lelong ni..???

Sebenarnya aku bukan sudah menarik diri daripada Dunia Rumah Lelongan, cuma bergerak secara Underground.
Macam dalam Seminar yang saya turut kendalikan www.PelaburUnderground.com …ngeh ngeh. Masih lagi menyertai lelongan lelongan awam di sekitar kuala lumpur dan selangor khususnya.

Masih ada lagi Agen-agen Satu Solution yang bergerak cergas.

Nak beli rumah lelong di johor ? Boleh contact http://rumahlelongjohor.blogspot.com dan juga Izwan .

Baru baru ni ada klien Satu Solution berjaya memenangi sebuah rumah lelong di Kajang. Area Hot.
Ntah macammana ntah, doa yang dibaca mustajab. Kekalahan demi kekalahan dialami oleh klien ini.
kesian dia. aku pun hampir hampir nak menangis dengan dia.

Bila menang,wow! melompat kegembiraan beliau…bayangkanlah…..

3
2
1

dah …boleh buka mata balik. Kang korang bayangkan benda lain lak. Dah la bulan puasa ni.

Jadi bermulalah Ops Masuk yang hampir sinonim dengan Team Satu Solution, Pakar Ops Masuk.

Langkah 1 , halangan telah dikenalpasti melalui MMS yang dihantar oleh klien, Orang Kaya Kajang (OKK)
Langkah 2, hari penentuan telah tiba. Aku datang berlenggang sahaja. Sebabnya berdasarkan MMS tu, kacang je kot 🙂

Langkah 3, alamak….apsal ada halangan lain ? Laa…ingatkan kau tau..jawab OKK.

Langkah 4, ingat motto Satu Solution “There is only one solution” , otak pun berpusing, perut pun sama. PUASA beb.

Langkah 5, pintu dan mangga dan grill dan segala halangan terbuka dengan sekelip mata.

Langkah 6, ambik gambar bukti.

rumah lelong

ops masuk rumah lelong

kot kot ada lagi api (eletrik)
rumah lelong 2

yang aku tak boleh lupakan ialah gambar Sumpit ni :
Sumpit pelaburan hartanah

Mungkin lain kali aku kena masukkan kelas amali ini sebagai silibus Seminar Hartanah anjuran Tuanbri.Com.
Best ke ?

  • sebabkan sumpit tu la ko demam bro..byk sungguh brg dlm rumah tu camne aku nak clearkan ni..last2 kalu owner x amik aku nak sedekahkan je nati boleh ke?

  • Setuju bri..kene masukkan silibus pecah masuk rumah lelong dlm seminar hartanah akan datang. Kalau boleh buat demo sikit mcm mane nak pecah tu.. 🙂

  • >