Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Futsal Raya Satu Solution 2011

Sambil sambil kita membuat pelaburan hartanah dan beli perak, kita juga digalakkan beriadah.

Apa yang sempat dibuat selepas bulan puasa ini ialah makan, makan dan makan.

Jadi , pihak Satu Solution mengambil initiatif untuk menganjurkan satu sesi “Futsal Raya”.

Lokasi : Bangsar
Masa : 9pm-10pm (malam)
Tarikh : 7 September 2011 (Rabu)

Peta ?

Nah , ambik ni (klik kat gambar, akan berlaku magis):

Tempat Futsal Tuanbri

Futsal Raya Satu Solution

Siapa mahu turut serta, tinggalkan nama anda di bawah.

Tempat adalah terhad.
Saya sudah mempunyai beberapa pemain daripada Kelab Hartawan Hartanah.

Kita perlukan lagi Pemain Utama, sebab kitaorang semua pancit…ngeh ngeh ngeh..

Jom la. Tunggu apa lagi.
Maybe sambil main futsal tu, lepas tu korang boleh survey pulak rumah lelong di Bangsar ni.
Sure hot hot punya rumah lelong. untuk masyuk beb beli rumah lelong kat sini.

p/s: SATU SOLUTION CORPORATE SERVICES kini diterajui sepenuhnya oleh tuanbri (100%).
Tidak ada orang lain yang berhak menggunapakai nama “Satu Solution” kecuali dengan izin tuanbri.

    • Futsal tu macam satu aktiviti berkumpulan, menggunakan tali rafia yang diikat keliling pinggang.

      Ini open invitation.
      tapi kena informdulu attendance.
      Karang yg datang 40 orang.
      Macammana nak ikat tali rafia tu ?

  • >