Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Rumah Lelong Paling Murah!

Siapa yang tahu rumah lelong yang paling murah kat mana ?
Mesti ramai yang tertanya tanya kat mana kan ?
Rumah lelong sudah semestinya murah, ini pulak rumah lelong yang paling murah!

Kebiasaannya ramai yang datang berjumpa dengan aku nak beli rumah lelong.

ialah, dah aku ni kan terkenal sebagai ajen rumah lelong, takkan nak tanya pasal nak beli rumah dalam pembinaan pulak kan ?
Apa lah aku ni..

Cuma bila aku tanya kenapa nak beli rumah lelong, tak ramai yang boleh jawab soalan aku tu kecuali dengan satu jawapan je
“Rumah Lelong Murah !”

Next Question aku pulak
“Siapa yang kata rumah lelong MURAH ?
Abang Ensem – Meor ?
Mat Joe ?
Perdana Mentari Najib ?

Aku tahu semua orang yang baca BLOG ni sure bersemangat nak start atau continue your journey.
Tapi biarlah ada MATLAMAT.
Jangan main redah je.

Buat masa ni, aku menyepi sedikit daripada Scene Rumah Lelong.
Sebab asyik kalah je sepanjang tahun 2011. (ada gak menang!)
Cuma aku dah malas dan dah boleh predict kekalahan berdasarkan klien aku sendiri.

Esok siapa yang ada turun Lelong ?
nak masuk bidding rumah lelong kuala lumpur dan rumah lelong shah alam.

Kita JUMPA di sana!

  • Kami pemaju tanah rezab Melayu sejak 1999, Lebih 2000 unit rumah telah disiapkan dengan ‘cf’. Rekabentuk rumah lebih kepada konsep resort. Harga sekitar RM200K Di Shah Alam sec 30, Meru Kelang dan Rantau Panjang.

    Kami mencari tanah lot atau tanah yang sesuai untuk projek perumahan secara usahasama.

    Rekod kecermelangan kami ada di laman web diatas.

    Terima Kasih dari Pengarah Jualan YM RAJA UMAR 019-2693086.

  • >