Apa Azam Anda Untuk 2012 ?

Wow…

 

Sekejap sahaja 2011 sudah hampir pasti meninggalkan kita.

Pejam celik pejam celik, kita sudah di ambang 2012.

Tambah lagi 1 ke umur kita, tambah 1 lagi ke umur isteri kita, tambah 1 lagi ke umur anak anak kita, tolak 1 lagi nak mencapai

Garisan Penamat Matlamat Kebebasan Kewangan.

 

Tuanbri.com ada tulis satu posting pada tahun lepas.

Ramai juga yang melibatkan diri secara sukarela.

Boleh rujuk pada posting ini.

Apa Azam Anda untuk 2011 ?

 

 

Boleh share dengan saya apa azam tahun 2011 anda di sini. (Tinggalkan dalam bentuk komen).

Aku nak tengok apa yang korang letak dan bezakan azam kita dengan orang lain. Apa yang kita boleh pinjam, kita pinjam untuk kebaikan bersama.

Aku nak semua reader blog ni tinggalkan azam mereka, termasuklah silent reader.

PERCAYALAH! Azam anda akan lebih senang tercapai sekiranya anda menulis AZAM anda dan bukan hanya dalam fikiran sahaja.

 

 

 

-Beli rumah ?

-Beli Rumah Lelong yang Murah ?

-Sertai Seminar Pelaburan Hartanah ?

-Nak mulakan pelaburan hartanah ?

 

Azam anda kena jelas dan khusus, bukan secara am dan kasar.

 

 

Tuanbri.Com akan mengadakan Pertandingan “Azam Tahun 2012”.

Anda pernah layari tak ? Facebook TuanbriDotCom. Boleh dah Klik LIKE!

 

Inilah syarat dan peraturannya

1) Entry ‘Azam Tahun 2012’

 

Syarat – syaratnya:

Peraduan PERTAMA
1)    Tulis 1 Entry bertajuk ‘Azam Tahun 2011’ dan ceritakan apa azam anda, apa kemahuan anda, apa matlamat anda untuk tahun 2012 yang hampir menjelma ini.  Boleh letak gambar rumah idaman,boleh letak gambar awek, boleh letak gambar ibu bapa,boleh letak gambar sendiri.

Tak kisah.

2) Masukkan permalink entry ini di blog anda.  “http://tuanbri.com/blog/2011/12/apa-azam-anda-untuk-2012/”

3)    Masukkan ayat ‘Pertandingan ini dianjurkan oleh www.Tuanbri.com dan turut ditaja oleh
www.abangensem.com Dekad Silver-Facebook www.lot.my
‘ pada penghujung entry tersebut.

4)    Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry ini. Kat bawah ni la…supaya kamiboleh keep track

5)    Tarikh tutup 15 Jan 2011

 

Peraduan Ke-2

2) Share and LIKE

Syarat – syaratnya:

1) Saya akan Share/Uploadkan kan Gambar anda itu  Di Facebook Page “Tuanbri” di folder “Azam 2012 – Apa Azam Anda ?“.

2) Bila sudah diuploadkan, ajak rakan-rakan untuk Like kan gambar anda itu

3) Settle, Pemenang akan dipilih berdasarkan Like terbanyak ..mudah kan?

4) Tarikh tutup  pada 30  Januari 2012

 

 

Peraduan ke-3
3) Tuanbri’s Reader Choice / Pilihan Pembaca Tuanbri

Syarat – syaratnya:

1)    Selepas tarikh tutup contest ni, saya akan buat entry yg menyenaraikan semua entry org yg menyertai contest ni.

So  pembaca blog ni yang ada account blogger boleh menyatakan entry mana yg layak utk menang dalam ruangan comment.

2)    Pilihan pembaca Tuanbri yang paling banyak akan menang.

 

Hadiah – Hadiah

Peraduan Pertama!

Tempat pertama:

1/2 Troy Ounce Perak Keping bermotifkan Dragon dan tertulis tahun 2012 di atas nya

+ 2x Etiket untuk menghadiri Seminar Ringkas Hartawan Hartanah (wwww.SeminarHartanah.net)

+ 1 Helai Baju Lot.My (Limited Edition)

Tempat Kedua:

RM40 (bank in/top up/cek)

+ 2x Etiket untuk menghadiri Seminar Ringkas Hartawan Hartanah (wwww.SeminarHartanah.net)

+ 1 Tiket untuk menghadiri Seminar

Tempat ketiga:

RM30 (bank in/ top up/cek) + 2x Etiket untuk menghadiri Seminar Ringkas Hartawan Hartanah (wwww.SeminarHartanah.net)

Tempat ke 4 – ke 10:

RM10 (bank in/ top up/cek) + 2x Etiket untuk menghadiri Seminar Ringkas Hartawan Hartanah (wwww.SeminarHartanah.net)

 

Peraduan Kedua!

Tempat pertama:

1/2 Troy Ounce Perak Keping bermotifkan Dragon dan tertulis tahun 2012 di atas nya + 2x Etiket untuk menghadiri Seminar Ringkas Hartawan Hartanah (wwww.SeminarHartanah.net) + Kupon RM10 daripada JutawanPerak.com.

Tempat Kedua: RM40 (bank in/top up/cek) + 2x Etiket untuk menghadiri Seminar Ringkas Hartawan Hartanah (wwww.SeminarHartanah.net) + Kupon RM10 daripada JutawanPerak.com.
Tempat ketiga: RM30 (bank in/ top up/cek) + 2x Etiket untuk menghadiri Seminar Ringkas Hartawan Hartanah (wwww.SeminarHartanah.net) + Kupon RM10 daripada JutawanPerak.com.
Tempat ke 4 – ke 10: RM10 (bank in/ top up/cek) + 2x Etiket untuk menghadiri Seminar Ringkas Hartawan Hartanah (wwww.SeminarHartanah.net)

Peraduan Ketiga

Entry Pilihan Pembaca Tuanbri (1 Pemenang sahaja): Kupon RM10 daripada JutawanPerak.Com..

dan 1 helai baju dari Lot.My (Baju Limited Edition)

dan 1 Tiket untuk menghadiri  <a href=” http://abangensem.com/seminar-hartanah-abang-ensem-siri-ke-5″>Seminar Hartanah Anjuran Abangensem.com</a>

 

PELUANG anda untuk menang salah satu hadiah adalah TINGGI!

Sharing is Caring . Hadiah keseluruhan berjumlah lebih RM1,000++

 

TUNGGU APA LAGI ????

19 thoughts on “Apa Azam Anda Untuk 2012 ?

  1. myvitrd ni mcm kenal je. welcome to our community bro! unit seri jasa nk 70k boleh?? haha..

  2. uishhh…banyaknya contest kat sini….lagi fenin kalau nak join nih…hehehe

  3. tunggukan pengumuman terkini dalam masa seminggu dua ni..
    saya agak busy dengan Seminar Pelaburan Hartanah
    “4 langkah ke arah hartawan hartanah:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.