Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Kenapa abgensem.com masuk paper ?

Pada 17 Disember yang lalu , satu seminar perundangan mengenai pembelian dan penjualan hartanah telahpun berlansung.

Seminar ini telah dianjurkan bersama oleh Kelab Hartawan Hartanah dan Tuanbri.com.

Lokasi : Dewan Mini Satu Solution, Cheras
Tarikh : 17 Disember 2011
Masa : 8.30am-1.30pm
Penceramah : Encik Khairul Anuar Shaharudin (penulis Buku 40 Soalan yang anda patut tanya….)

Boleh rujuk kepada posting terdahulu di sini.

Seminar berjalan dengan lancar dan turut menerima tetamu kehormat Abang Ensem yang sanggup hadir walaupun pada sebelah lewat tengahharinya terpaksa ke Seminar Property n Co anjuran Rohaniah Noor dan Siti Farazila.

abgensem.com


Seminar Property n Co kali ini adalah berunsurkan Charity, di mana duit yang dikumpulkan disumbangkan kepada Tabung Kebajikan NSTP.
Thumbs Up! Siap masuk paper lagi muka muka penganjur. Tahniah!

Siap ada mention abgensem.com sebagai salah seorang penaja kepada seminar tersebut. abgensem.com ? siapa tu ?
mana wujud laman web tersebut. Laman web yang sebenarnya ialah www.abangensem.com tetapi telah dicetak didalam
NSTP sebagai abgensem.com…..dapatlah ku bayangkan muka Abangensem yang kecewa dengan kesilapan cetakan tersebut.

Berbalik kepada Seminar Perundangan Hartanah tersebut, Encik Khairul telah melakukan satu kerja yang bagus, mendapat pujian
para peserta. Cara beliau memberikan penerangan cukup padat, dan cara beliau menjawab semua soalan peserta adalah
tepat dan jitu. Memang puas hati. Pengalaman beliau yang cukup lama dalam hal hal yang berkaitan dengan hartanah
dikongsi bersama dengan para peserta seminar ini.



Kami daripada Kelab Hartawan Hartanah mengucapkan Ribuan terima kasih kepada Encik Khairul, kerana sudi berkongsi ilmu dengan kami.

Diharap kami dapat bekerjasama dengan beliau dalam masa terdekat ini.

  • tau…

    jangan percaya sangat apa yang digebang kan oleh AE..

    aku tau dia sure bengang punya…dah promote ..
    last last salah bagi kredit…

    kalau saya pun, saya terbakar 🙂
    hehehe

  • hehehe… saya tak perasan dialog AE mintak reporter tulis abgensem.com tp saya antara yg beriya sampaikan pesanan AE supaya jgn tulis nama dia yg sebenar. even melalui sms lepas event tu, saya masih pesan tulis abangensem.com je…

    tp takper.. kalau google abgensem.com pun akan jumpa blog AE yg betul jugak.. so takleh lari ke mana……

  • kan dah kantoi Abgensem.com

    aku dah agak …memang sure muka dia merah padam je..

    hahaha…tahniah RN. You have done a very good job
    with SF.

  • >