banner Tuanbri.com merupakan satu Jurnal
perjalanan dan perkongsian
pelaburan hartanah.

Kelab Hartawan Hartanah ditubuhkan,

Seminar Hartanah juga diadakan untuk menggalakkan lebih ramai
lagi orang Islam menceburkan diri
dalam pelaburan hartanah.
Subscribe my blog.
More...
Feb
10th

Seminar Pelaburan Hartanah di Pulau Pinang Mac 2012

Author: tuanbri | Files under Featured Articles, Seminar

Salam Hartawan Hartanah.

sudah agak lama saya tidak mengupdatekan Blog.

Maklumlah sibuk sangat dengan perancangan Seminar Pelaburan Hartanah (Cara buat duit melalui Hartanah) bulan Januari 2012 dan bulan Februari 2012.
Sibuk sangat. Tka ada masa untuk menaip.

Ini ingin dimaklumkan Team Satu Solution dan Tuanbri.com dengan kerjsama Meor a.k.a. Abangensem.com akan membuat satu lawatan sambil belajar ke Pulau Pinang pada bulan Mac 2012.

Just nak survey, ada ke orang Utara yang berminat ?

Tarikh : 25 Mac 2012 (Ahad)
Masa : 9.00 pagi
Lokasi : Kepala Batas (kemungkinan besarHotel Sri Malaysia)
Harga : RM150.00 sahaja (untuk yang 10 orang PERTAMA)
RM200.00 sahaja (untuk yang seterusnya)

Isi Kandungan :

-Bagaimana nak beli rumah
-Tips tips HOT untuk Hartanah Pulau Pinang
– Bagaimana untuk beli rumah lelong
– Bagaimana untuk beli rumah subsale
– Bagaimana nak tackle awek anak mami Penang
– Bagaimana nak jadi tinggi seperti tuanbri, bukan seperti AE (Abangensem)
– Bagaimana nak tulis blog masa lalu kat Jambatan Pulau Pinang

m4s0n501

20 responses. Wanna say something?

  1. Farid Adam
    Feb 11, 2012 at 06:58:46
    #1

    sempat mengenakan orang lagi tu…

  2. Yusman
    Feb 12, 2012 at 16:33:34
    #2

    salam tuan bri,
    saya confirm hadir. tolong bagi cara untuk buat pembayaran bagi kelas ni. terima kasih.

  3. palie
    Feb 12, 2012 at 20:52:38
    #3

    Salam TuanBri…

    saya pun berminat…

  4. tuanbri
    Feb 13, 2012 at 15:11:14
    #4

    pihak kami akan menghubungi anda!

  5. tuanbri
    Feb 13, 2012 at 15:11:41
    #5

    masih ada lagi tempat kosong …

  6. Shauqi
    Feb 13, 2012 at 15:23:09
    #6

    yang ni mmg saya berminat
    “Bagaimana nak jadi tinggi seperti tuanbri, bukan seperti AE (Abangensem)”
    sbb tuanbri mmg tinggiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  7. mohd zaidi
    Feb 14, 2012 at 00:22:05
    #7

    salam….sya berminat utk mngikuti seminar pelaburan hartanah di utara….masih terdapat kekosongan tempat lg @ dh full…

  8. yusof ramli
    Feb 14, 2012 at 05:55:03
    #8

    saya amat berminat nok join…tlg reserve 2 tempat

  9. tuanbri
    Feb 15, 2012 at 10:15:01
    #9

    sesiapa yang berminat bolehlah terus membuat pembayaran
    kepada Syarikat Saya :

    Satu Solution Corporate Services

    Akaun bank :
    Maybank – 5644 4550 1969
    CIMB – 1403 0000 1541 01

    atas nama “Satu Solution Corporate Services”.

    Sila email kan slip bayaran anda kepada :
    account(at)satusolution.com

  10. suzana
    Feb 17, 2012 at 00:10:06
    #10

    Saya akan confirm pergi..Setelah buat bayaran, macamana nk confirm dgn pihak Tuan

  11. tuanbri
    Feb 17, 2012 at 07:44:07
    #11

    Selepas suzana buat bayaran,
    Sila email kami di seminar(at)satusolution.com
    dan kami akan sahkan pembayaran.

    lepas tu kami akan bagi maklumat lanjut.

  12. SHAH
    Feb 25, 2012 at 00:54:16
    #12

    Tuanbri,

    Naper tentatif Pelaburan hartanah mcm satu dua saja yg berkaitan pelaburan hartanah dan yg lain menyimpang…mcm xsesuai jer dgn bayaran yuran nya…

    -Bagaimana nak beli rumah
    -Tips tips HOT untuk Hartanah Pulau Pinang
    – Bagaimana untuk beli rumah lelong
    – Bagaimana untuk beli rumah subsale

    yang ini out of topics
    – Bagaimana nak tackle awek anak mami Penang
    – Bagaimana nak jadi tinggi seperti tuanbri, bukan seperti AE (Abangensem)
    – Bagaimana nak tulis blog masa lalu kat Jambatan Pulau Pinang

    List la betul2. biar sepadan dgn rega yuran seminar yg geng2 utara bayar.

  13. tuan_zaza
    Feb 26, 2012 at 20:59:38
    #13

    assalamualaikum…menarik sy sgt tertarik

  14. izzan othman
    Mar 3, 2012 at 00:43:17
    #14

    salam tuan bri….
    update sy sama…i.allah nk join tp klw buat blah pulau lg cun…
    dh lama bkenan umah teres lot tepi tp juling bijik mata tgok harga…
    600K…
    mdh2n dgn tnjuk ajar tuan bri dpt tcapai impian…

  15. Amir
    Mar 7, 2012 at 09:11:30
    #15

    Salam Tuan Bri,

    Berminat utk menceburi bidang HH ni…. Tp kelas di PP tu agak jauh la…. Bila ada seminar di Selangor??
    Harap dapat tunjuk ajar dari tuan Bri …

    Sekian…

    Wassalam…

  16. tuanbri
    Mar 7, 2012 at 19:52:37
    #16

    ada tarikh terkini untuk bulan MAc 2012

    dapatkan tarikh terkini di
    http://www.SeminarHartanah.net

  17. tuanbri
    Mar 7, 2012 at 19:53:58
    #17

    salam. dah buat pendaftaran ?

    tempat tinggal sikit je lagi

  18. Azhar
    Mar 13, 2012 at 16:14:10
    #18

    Sy berminat nk join seminar hartanah ni Tuan Bri.

  19. tuanbri
    Mar 15, 2012 at 03:39:55
    #19

    Sy berminat nk join seminar hartanah ni Tuan Bri.

    dah dapat reply dari saya kan ?

  20. bkalamun
    Mar 28, 2012 at 13:48:24
    #20

    saya tak sempat nak join 25/3/2012 d kepala batas atas hal yg sangat2 x dpt dielakkan tapi sya mmg btul2 berhajat utk hadir, bila seminar yg seterusnya di kws utara? ambo dh x sabar nk jadi jutawan hartanah nih

Post a Comment