Wednesday , 23 July 2014
Berita Hartanah!

Seminar Pelaburan Hartanah di Pulau Pinang Mac 2012

Salam Hartawan Hartanah.

sudah agak lama saya tidak mengupdatekan Blog.

Maklumlah sibuk sangat dengan perancangan Seminar Pelaburan Hartanah (Cara buat duit melalui Hartanah) bulan Januari 2012 dan bulan Februari 2012.
Sibuk sangat. Tka ada masa untuk menaip.

Ini ingin dimaklumkan Team Satu Solution dan Tuanbri.com dengan kerjsama Meor a.k.a. Abangensem.com akan membuat satu lawatan sambil belajar ke Pulau Pinang pada bulan Mac 2012.

Just nak survey, ada ke orang Utara yang berminat ?

Tarikh : 25 Mac 2012 (Ahad)
Masa : 9.00 pagi
Lokasi : Kepala Batas (kemungkinan besarHotel Sri Malaysia)
Harga : RM150.00 sahaja (untuk yang 10 orang PERTAMA)
RM200.00 sahaja (untuk yang seterusnya)

Isi Kandungan :

-Bagaimana nak beli rumah
-Tips tips HOT untuk Hartanah Pulau Pinang
- Bagaimana untuk beli rumah lelong
- Bagaimana untuk beli rumah subsale
- Bagaimana nak tackle awek anak mami Penang
- Bagaimana nak jadi tinggi seperti tuanbri, bukan seperti AE (Abangensem)
- Bagaimana nak tulis blog masa lalu kat Jambatan Pulau Pinang

About tuanbri

Tuan Bri adalah seorang yang pakar dalam Bidang Hartanah khususnya d Malaysia. Berpengalaman selama 7 tahun didalam bidang hartanah. Beliau juga adalah specialise dalam membantu merancang kewangan anda menuju financial freedom.

20 comments

  1. sempat mengenakan orang lagi tu…
    Farid Adam recently posted..Tambah Pelaburan Tabung Haji Melalui ‘Internet Banking’My Profile

  2. salam tuan bri,
    saya confirm hadir. tolong bagi cara untuk buat pembayaran bagi kelas ni. terima kasih.

  3. Salam TuanBri…

    saya pun berminat…

  4. masih ada lagi tempat kosong …
    tuanbri recently posted..Seminar Pelaburan Hartanah di Pulau Pinang Mac 2012My Profile

  5. yang ni mmg saya berminat
    “Bagaimana nak jadi tinggi seperti tuanbri, bukan seperti AE (Abangensem)”
    sbb tuanbri mmg tinggiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  6. salam….sya berminat utk mngikuti seminar pelaburan hartanah di utara….masih terdapat kekosongan tempat lg @ dh full…

  7. saya amat berminat nok join…tlg reserve 2 tempat

  8. sesiapa yang berminat bolehlah terus membuat pembayaran
    kepada Syarikat Saya :

    Satu Solution Corporate Services

    Akaun bank :
    Maybank – 5644 4550 1969
    CIMB – 1403 0000 1541 01

    atas nama “Satu Solution Corporate Services”.

    Sila email kan slip bayaran anda kepada :
    account(at)satusolution.com
    tuanbri recently posted..Seminar Pelaburan Hartanah di Pulau Pinang Mac 2012My Profile

  9. Saya akan confirm pergi..Setelah buat bayaran, macamana nk confirm dgn pihak Tuan

  10. Selepas suzana buat bayaran,
    Sila email kami di seminar(at)satusolution.com
    dan kami akan sahkan pembayaran.

    lepas tu kami akan bagi maklumat lanjut.
    tuanbri recently posted..Testimoni Peserta Seminar Pelaburan HartanahMy Profile

  11. Tuanbri,

    Naper tentatif Pelaburan hartanah mcm satu dua saja yg berkaitan pelaburan hartanah dan yg lain menyimpang…mcm xsesuai jer dgn bayaran yuran nya…

    -Bagaimana nak beli rumah
    -Tips tips HOT untuk Hartanah Pulau Pinang
    - Bagaimana untuk beli rumah lelong
    - Bagaimana untuk beli rumah subsale

    yang ini out of topics
    - Bagaimana nak tackle awek anak mami Penang
    - Bagaimana nak jadi tinggi seperti tuanbri, bukan seperti AE (Abangensem)
    - Bagaimana nak tulis blog masa lalu kat Jambatan Pulau Pinang

    List la betul2. biar sepadan dgn rega yuran seminar yg geng2 utara bayar.

  12. assalamualaikum…menarik sy sgt tertarik

  13. salam tuan bri….
    update sy sama…i.allah nk join tp klw buat blah pulau lg cun…
    dh lama bkenan umah teres lot tepi tp juling bijik mata tgok harga…
    600K…
    mdh2n dgn tnjuk ajar tuan bri dpt tcapai impian…

  14. Salam Tuan Bri,

    Berminat utk menceburi bidang HH ni…. Tp kelas di PP tu agak jauh la…. Bila ada seminar di Selangor??
    Harap dapat tunjuk ajar dari tuan Bri …

    Sekian…

    Wassalam…

  15. Sy berminat nk join seminar hartanah ni Tuan Bri.

  16. saya tak sempat nak join 25/3/2012 d kepala batas atas hal yg sangat2 x dpt dielakkan tapi sya mmg btul2 berhajat utk hadir, bila seminar yg seterusnya di kws utara? ambo dh x sabar nk jadi jutawan hartanah nih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


CommentLuv badge

Subscribe without commenting