Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Testimoni Peserta Seminar Pelaburan Hartanah

Tergerak saya untuk kongsi dengan pembaca Blog tuanbri yang tak seberapa ni.

Blog ni yang tak seberapa, bukan pembacanya…

Ini petikan dari tulisan peserta Seminar Pelaburan Hartanah anjuran Tuanbri.com bersama sama dengan
Kelab Hartawan Hartanah.

“Dulu saya ingat baca buku Azizi Ali jer dah cukup untuk pelaburan hartanah ni. Tapi lepas menghadiri seminar ini barulah saya tahu banyak benda lagi yg saya tidak tahu & kena belajar lagi.

Terima kasih Tuanbri! atas ilmu yang dicurahkan.

Seminar Pelaburan Hartanah

Pelaburan Hartanah


walaupun saya sudah mempunyai 4 property sebelum nie, rupa2xnya banyak juga perkara2x/selok belok pasal hartanah yg saya tidak tahu.

Kalau dulu saya concentrate to new launch property sahaja, tapi kini subsale dan lelong pun saya belasah jer!”

Testimoni peserta Seminar Pelaburan Hartanah anjuran Tuanbri.com dengan kerjasama Akademi Hartawan Hartanah dalam tahun 2012.

Tuanbri :-

Saya bercadang untuk mewujudkan Akademi Hartawan Hartanah (AHH) bagi meramaikan lagi Hartawan Hartanah
di Malaysia.

Ini kerana masih ramai lagi di luar sana yang tidak menyedari akan kekuatan Pelaburan Hartanah ini.

Bagaimana dnegan anda ?

  • ya tuan, saya bersetuju dgn cadangan utk tubuhkan Akademi Hartawan Hartanah dan sya akn jadi salah seorg pesertanya. tq

  • >