Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

SCAM! Pelaburan Hartanah Tanpa Modal

Pernah dengan mengenai Pelaburan Hartanah Tanpa Modal ? Scam ke ni? Salah satu penipuan dalam pelaburan hartanah ke? Skim Cepat Kaya? Bermacam-macam soalan saya terpaksa menjawab bagi pihak si Penulis Ebook yang mempunyai judul Pelaburan Hartanah Tanpa Modal. Konon-kononnya Si Penulis ini mempunyai tip-tip panas! dan teknik-teknik terkini bagaimana melabura dalam hartanah tanpa keluar duit satu sen pun.

 

Memang tengah panas kan ? bagaimana kita nak tahu betul ke tak apa yang cuba digebangkan oleh Si penulis ini? Masih ramai lagi yang tidak mengenali beliau. Malah beliau cuba mengambil kesempatan dengan berjumpa beberapa orang otai Hartanah Malaysia seperti Abang Kacak SeMalaysia “AE” (penulis blog www.AbangEnsem.com) atau Faizul Ridzuan (Penulis Buku Property Investment WTF? 23 Properties by 30).

 

Isu di sini yang cuba diketengahkan ialah boleh ke pelaburan hartanah tanpa modal dilakukan? Bagaimana ianya dilakukan? Betul ke Wujudnya teknik ini sekarang? Tahun 2012?

 

Untuk mencari jawapan tersebut, cuba baca Artikel PERCUMA ini di sini (KLIK sini)

 

Rasanya tak salah kalau kita sendiri yang buat kajian, bukannya percaya bulat-bulat apa yang orang lain katakan mengenai pelaburan hartanah tanpa modal. Konfius seketika apabila Penulis berkata beliau telahpun mempraktikkan teknik pelaburan hartanah tanpa modal ini di Malaysia dalam masa terdekat. Mungkin ada benarnya beliau mengetahui sedikit rahsia yang orang ramai tidak mengetahuinya.

 

Mungkin artikel PERCUMA ini dapat menerangkan serba sedikit apa yang beliau cuba maksudkan dengan Pelaburan Hartanah Tanpa Modal. Anda KLIK sini dan kemudian kita discuss dalam ruang komen di bawah!

Mendengar Teknik Pelaburan Hartanah Tanpa Modal

Ciao…

  • yang boleh faham, kene beli umah second hand, buat permohonan loan dengan 3 bank, cari rumah yang offer diskaun 5-10%.. tu je

  • (1) cari rumah subsale yang nak dijual bawah harga pasaran (kes penjual terdesak). Eg- harga pasaran: RM250k & harga penjual: RM200k-RM225k)
    (2) pergi ke bank, dan mohon pinjaman perumahan berdasarkan harga pasaran semasa (90% x RM250k = RM225k)

  • >