Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Survey : Apa pendapat anda mengenai template blog ini ?

Salam pembaca tuanbri.com.

 

Sorry kali ini lari sedikit daripada topik perbincangan kita selama ini iaitu hartanah. Kali ini saya ingin mendapat maklumbalas daripada pihak tuan/puan mengenai template Blog ini. perlu ke saya tukar kepada yang lain atau yang ini sudah memadai ?

Sebab saya bertanya ialah saya menghargai setiap pendapat pembaca blog ini. Sebab utama saya menulis blog ini ialah kerana ANDA!

 

jadi ?

 

tinggalkan komen anda di bawah dan insya allah saya akan mengambilkira pendapat anda semua.

p/s: siapa yang dah beli ebook Pelaburan Hartanah Tanpa Modal ? Apa komen anda ?

  • Baru nak komen, dah tukar pada yang color ceria. Cantik dari yang lama. Dulu macam tgk Bintang RTM, skg macam tgk Akademi Fantasia! Cuma bahagian Tag Cloud macam berselerak, pendapat je.

  • @hawa – dah tukar dah…

    Shamsul – bahagian TAG tu saya tak tau camne nak kemaskan..
    hahahaha. btw, thanks

  • >