Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Orang Selatan! Jaga jaga dengan hartanah anda…

Pelaburan hartanah kat area Johor macam best je sekarang ni. Itu yang dah tak boleh tahan. Terpaksalah Tuanbri dan Abangensem bergabung lagi untuk mengadakan Satu seminar pelaburan hartanah di Selatan.

 

Jangkaan Abangensem ternyata meleset. Ini mungkin gara-gara Pemain Import baru pasukan Bolasepak Johor Fc iaitu Daniel González Güiza atau sebih dikenali sebagai Harimau Giza…memandai je aku ni.

So ramai yang orang Johor yang pasang impian nak sewakan hartanah mereka kepada pemain bolesepak Sepanyol ini yang pernah bermain dalam Piala Dunia.

Johor

Alhamdulillah sambutan bagi seminar pelaburan hartanah AETB edisi Selatan FULL HOUSE! Pertama kali turun johor je dah penuh. SO mungkin terpaksa lagi buat kat sana dalam masa terdekat ini.

 

Berikut adalah senarai nama peserta :

1    MOHD FADZLI
2    MOHD AZIZI
3    ZAMRIN
4    SOFYANSHAH
5    IFNU HAKIM
6    NOORAZLAN
7    NURRUL JANNAH
8    MOHD KHISWAR
9    HASLIN AHMAD
10    AHMAD ZAKI
11    AMEER IFTIKHARUDDIN
12    ZULFAHMI BUNAIM
13    AHMAD FAIZAL
14    MUHAMMAD AFANDI
15    SITI AISHAH
16    JULIYANA NASIR
17    NORAZZAM
18    SAZALI SAMSUDIN
19    MUHAMMAD AZRIL
20    AZRUL SYAHRIZAN
21    MOHD ZAINI
22    SUFI RAFIQ
23    ISMAIL MAHAMAD
24    ALIF FIRDAUS
25    KHAIRUN NISSA
26    AHMAD SAFUAN
27    NORHAZILAN
28    MUHAMMAD RAFFIEY
29    MOHD KHAIRUL AFIZAN
30    MUHAMMAD KASSIM
31    ABDUL RASYID
32    SHARIFUDDIN
33    MOHD FAEEZ
34    ANUAR
35    NOORJAN
36    AZLAN SHAH
37    MOHD HISYAMMUDIN
38    MOHD ACKMAL
39    ASLINA YUSOP
40    SAZALI SAMSUDIN
41    MUHAMAD ZULKIFLI
42    RAMLI
43    HAIRUL ADAM

 

Seronoknya bila dapat berjumpa dengan RAMAI orang yang berminat untuk berkongsi ilmu dengan Tuanbri dan Abangensem yang tak seberapa ni (merujuk pada saya, bukan abangensem). Lagipun, bukan selalu ada keinginan nak ke Selatan. Tahun 2012, kami asyik turun ke Utara je.. turun ke naik? sama je la…

 

Sabtu Malam Ahad pula mungkin nak buat sesi TT pulak kat JB, ada ke nak JOIN ?

 

Bagi sesiapa yang sudah membuat pembayaran tapi belum dapat lagi Etiket dari pihak Admin, sila tinggalkan komen anda dibawah ini.

 

Motto Tuanbri – “Bak Datang 2013!”

  • Salam Tuan Bri, terima kasih kerana sudi buat seminar di JB.Banyak info yang saya dapt dari perkongsian pengalaman dari TuanBri dan AE. Harap lepasni dapat adakan seminar lebih panjang untuk new commer seperti saya,banyak term yang xberapa paham tp syukur adanya handout…Looking foward seminar akan dtg di jb untuk student seperti saya supaya tidak salah dalam membuat pelaburan hartanah di masa hadapan…

  • Yup, TB & AE.
    Alhamdulillah, dapat jugak datang. Mai dari Segamat ni.
    Trima kasih gak 4 da tips n thougnt. Tapi pada saya, input still basic, masih di surface n banyak lagi yang perlu di reveal kan. Ape pun, terima kasih sangat2, banyak lagi nak tanya dan nak tahu. Harap ada advance class next time, we want to go deeper! Thanks again 2 sifu AE n TB!

  • sama sama …
    terima kasih atas sambutan yang menggalakkan dari Orang Selatan…

    akan ada lagi program lanjutan dari saya untuk orang Selatan!

  • >