Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Pernah dengar BEST WESTERN Prima Inland Sea Resort ?

Dulu dikenali dengan nama Tiara Beach Resort, kini selepas satu proses pengambilalihan oleh satu Syarikat dengan title THe Worlds Largest Hotel Chain, nama tersebut telah ditukar. Tiara Beach Resort atau lebih dikenali sebagai TBR sudah hilang dari dunia Port Dickson. Yang muncul kini adalah Prima Inland Sea Resort (PISR). Kenapa dengan pertukaran nama tersebut? Tak bagus ke nama tbr atau tiara beach resort ?

Soalan sebenarnya apa yang berlaku dengan tbr ? Kenapa pula Best Western datang dan membuat satu proses transformasi? Ada potensi ke Prima Inland ni? Mungkin Best Western telah membuat kajian akan potensi apartment-apartment yang mengelilingi pantai terbesar buatan manusia di Malaysia….

Semenjak pertukaran pengurusan ini, ulasan / review menarik semakin banyak timbul di dunia internet. Terdapat beberapa perubahan yang telah dilakukan oleh Best Western antaranya memperkenalkan WIFI, meRefurbishedkan bahagian dalam unit.

Semakin menarik untuk pergi ke Prima Inland Sea Resort ini dalam tahun 2013. Semasa cuti sekolah, unit unit di Prima Inland Sea Resort ni penuh! Paling gemar ialah bebudak yang akan menghabiskan masa dari pagi hingga ke petang. tak sedar masa berjalan dengan laju jika anda sedang berendam dalam kolam Prima Inland ni. Memang siapa yang pergi sana pasti akan mengalami satu memori yang indah. Cuma terdapat beberapa perkara yang masih lagi belum diperbaiki tinggalan legasi tiara beach resort. Cuba teka apakah dia ?

Formerly known as Tiara Beach Resort

Formerly known as Tiara Beach Resort

 

 

 

  • >