Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Alam Impian, Shah Alam Untuk Dijual, Rumah 2 1/2 tingkat

Shah Alam Seksyen 35 merupakan satu tempat yang sesuai untuk keluarga menetap disebabkan tempat yang cantik, kemudahan awam yang terbaik di Shah Alam dan mudah untuk anda sekeluarga beriadah.

Unit yang hendak dijual ialah di Jalan Tun Teja 35/25, Alam Impian 42450 Shah Alam.

Build up area ialah 3,378 square feet manakala land area pula ialah 3,773 square feet.

Rumah ini ialah unit 2 setengah tingkat.

 

Siapa berminat, sila tinggalkan komen di bawah dan saya akan menghubungi anda secepat mungkin.

p/s: Gambar akan disiarkan selepas mendapat persetujuan daripada Pemilik Asal.

Alam Impian Peta

Sila hubungi saya Tuanbri sekiranya anda mahu menjual rumah anda di Shah Alam, Selangor.

Saya sedia berkhidmat untuk anda!

Alam Impian

Rumah Untuk dijual shah alam selangor

 

 

  • Salam…
    Tuan Bri… saya dalam proses membeli sebuah rumah teres dua tingkat, keluasan 20 x 65. di kota bharu kelantan.
    Masalah sekarang… Harga jual rumah RM265000, saya minta lawyer markup harga loan dengan government
    rm 320000 sebab kelayakan pinjaman saya rm 320000. Kelulusan pinjaman dah dapat, tapi dengan jumlah pinjaman rm268268 . Makna nya penilai telah menilai rumah tu dengan harga rm260000. Jadi loan lulus untuk harga rumah rm260000 dan insurans rm8628. Oleh itu saya terpaksa menggunakan duit lain untuk bayaran peguam dan baki beza untuk tuan rumah.

    Saya rasa agak tidak puas hati sebab terpaksa bayar harga beli rumah lebih daripada harga penilai.
    Sekarang saya belum sign surat setuju terima sebab masih fikir sama ada untuk meneruskan pembelian rumah ini atau tidak. ada risiko tak kalau saya batalkan pembelian rumah yang telah diluluskan oleh bahagian pinjaman perumahan kerajaan. apa kah kos-kos yang saya perlu bayar kepada peguam kalau saya batalkan pembelian rumah ni…

    Apa pendapat tuan bri membantu saya dalam membuat keputusan yang terbaik dan terpenting dalamhidup saya ni…

    • Rasanya kalu penjual tahu loan lulus n kita yg cancel, deposit mgkn hilang. Kos lawyer tu x pasti sgt boleh tnya lawyer le. Tapi apa2 expenses yg diperlu byr mmg kena tanggung le. Loan gov tu kalu x sign surat setuju terima, rasanya boleh cancel tapi utk permohonan semula takut x boleh dlm j/m tertentu. Valuer dr gomen mmg selalu rendah, kalu nsk tinggi buat bank loan……..boleh adjust2

  • Rumah ini masih lagi available untuk dibeli oleh pembeli yang berkelayakan.

    Rumah memang cantik.
    Saya akan post gambar dalam masa terdekat.
    terima kasih.

  • Assalamualaikum.
    Saya ingin mencari rumah disekitar puncak alam, rumah teres .baget dalam 130k , kalau ade email kan pada saya. sekarang nie menetap dipuncak alam rumah aparment. dah tak larat dah nak naik tangga, mintak bantuan ye tuan.. kalau dapat yang lagi murah lagi bagus.

  • saya nk beli rumah di kawasan luar bandar lah kalau boleh tapi saya tak tau mcm maner… boleh tolong tak.. sebab semua rumah yang saya tengok harga 500k keatas… tak lepas loan saya…

  • Harga Jual = RM1.2 Juta (Nego)

    Untuk serious buyer, kami akan email gambar terlebih dahulu.
    Proses loan dan peguam akan dibantu oleh pasukan hartanah kami.

    • En.azeem bole pm sy kalo bminat umah di ttdi alam impian 0139816891..urgent sale 890k,umah baru n cntik

  • saye cari r.teres bawah RM150k /r.flat 3bilik xnak tingkat atas sekali kawasan shah alam seksyen 1——–16, tolong …… kalau ade yg lagi murah lagi bagus

  • >