Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Listen! Listen! Listen! Tuanbri di IKIM Fm 91.5

Dewan Perdagangan Islam Malaysia (DPIM) di bawah pimpinan Tan Sri Muhammad Ali Hashim, bekas pengarah JCorp yang memegang KFC bersama-sama dengan IKIM Fm telah menjemput Tuanbri untuk berkongsi pengalaman dalam Slot Inspirasi Usahawan. Timbalan Presiden DPIM, Tuan Haji Sahar Mat Din telah bersungguh-sungguh menyampaikan amanat ini kepada tuanbri sejak pertama kali kami bertemu. Alhamdulillah pertemuan tersebut telah membawa kepada satu kerjasama strategik di antara DPIM dan Kelab Hartawan Hartanah secara amnya.

 

Slot Inspirasi Usahawan di IKIM FM pernah menampilkan ramai usahawan muslim yang berjaya dan ini termasuklah Tan Sri Muhammad Ali Hashim sendiri yang membawa tajuk kecil “Wakaf Korporat” yang diperjuangkan oleh beliau.

 

IKIM FM 91.5 (frekuensi lembah klang)

Online : http://www.ikimfm.my/

Bukumuka : https://www.facebook.com/ikim.fm

 

Siaran Slot Perkongsian ini akan bermula Jam 3 petang Hari Selasa (19/03/2013) dan Selasa (26/03/2013)

Sila Tinggalkan KOMEN anda di Bukumuka IKIM sebelum, semasa dan selepas program bermula.

 

Tuanbri di IKIM FM

Tuanbri di IKIM FM

 

p/s: Jika ingin belajar mengenai pelaburan hartanah, sila sertai Kumpulan Bukumuka Akademi Hartawan Hartanah dengan menekan LINK ini –>>Akademi Hartawan Hartanah

 • waah..masuk IKIM la..tp terlambat tahu..sedeynye..kalu tak bole dengar td..ade lg x lps ni? follow blog nrl missnurulrahimah.blogspot.com..salam ukhuwah tuanbri!

  • terima kasih SiGadis Yuyu…
   kenapa terlambat tahu?
   saya dah inform semua yang subscribe email blog saya….

   insyaallah minggu depan ada lagi slot di IKIM

   p/s: ok ke sharing saya ?

 • What’s Taking place i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely helpful and it has helped me out loads.
  I am hoping to contribute & help other customers like its helped me.
  Good job.

 • >