Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Pelaburan Hartanah Tanpa Modal ?

Pelaburan Hartanah Tanpa Modal ? Kedengaran ramai yang ingin mengetahui bagaimana untuk membeli rumah tanpa modal. Ada juga yang ingin membuat pelaburan hartanah tanpa modal. Pelaburan hartanah sebegini sebenarnya tidaklah semudah yang disangka. Kenapa terjadinya sebegini ?

Pelaburan Hartanah Tanpa Modal merupakan satu topik yang telah lama dibincangkan di dalam arena Hartanah. Ianya bukanlah benda baru. Malah ramai juga pelabur hartanah yang  mengamalkan pelaburan hartanah tanpa modal ini, sejak berkurun lamanya. Perkara ini bukanlah satu rahsia juga, seperti yang digembar-gemburkan oleh sesuatu pihak yang berkepentingan.

Siapa yang tak nak beli rumah tanpa mengeluarkan sebarang Modal? Tahun 2013 merupakan tahun yang paling ramai orang mengeluh kerana kekurangan modal atau lansung tiada modal untuk membeli rumah atau memulakan pelaburan. Harga rumah semakin meningkat pula dari hari ke hari. Keluhan rakyat sering cuba diambil kesempatan oleh pihak pihak yang tidak berkenaan.

 

KENAIKAN GAJI

Kenaikan harga pada masa ini dijangka berterusan selama adanya Demand iaitu Permintaan. Itu yang aku pelik. Sebab ramai yang mengeluh harga rumah mahal tetapi at the same time RAMAI juga yang membeli. Macam tak logik la pulak. Lagi lagi bila wujudnya pelaburan hartanah tanpa modal. Walaupun tiada modal, namun kelayakan untuk mendapatkan pinjaman bank perlu juga. Jadi bila harga rumah mahal, bermaksud GAJI orang sekarang adalah tinggi. Sebab itu diaorang ni boleh beli hartanah yang sudah dikatakan mencecah harga tak masuk akal!

 

BAHAYA

Namun apabila adanya pelaburan hartanah tanpa modal, maka wujudnya BAHAYA. Apa bahayanya Pelaburan hartanah tanpa modal ini? Bila anda TIDAK mengeluarkan modal, maka bayaran balik kepada BANK akan lagi tinggi. Dan selalunya ianya lagi tinggi daripada kadar sewa semasa…..

 

GAMBAR-GAMBAR di SEKITAR SEMINAR HARTAWAN HARTANAH – anjuran tuanbri

IMG_0898 IMG_0931

Kehadiran Tuan Haji Sahar daripada Dewan Perniagaan Islam Malaysia (DPIM) menyemarakkan lagi

semangat para peserta Seminar Hartawan Hartanah yang didedahkan dengan Pelaburan Hartanah

Tanpa Modal dan Beli Rumah Tanpa Cengkeram.

IMG_0935 IMG_0936 IMG_0984 IMG_0995 IMG_1004 IMG_1006  pelaburan hartanah tanpa modal pelaburan hartanah tanpa modal pelaburan hartanah tanpa modal pelaburan hartanah tanpa modalpelaburan hartanah tanpa modal pelaburan hartanah tanpa modal

Apa Komen Anda ?

 

p/s: Invest In Yourself!

 

pelaburan hartanah tanpa modal, pthm, scam, pthm tipu, beli rumah tanpa modal

  • >