Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Akademi Hartawan Hartanah – Video Teaser

Lama juga tak update blog Tuanbri, pakar hartanah muslim no 1 di Malaysia. Ini mungkin gara-gara demam Pilihanraya Umum yang ke 13 yang akan diadakan pada 5 Mei 2013 (Ahad)….lagi 2 hari je ni. Pastikan anda pergi mengundi kerana itu adalah tanggungjawab anda. Ada tak yang tak pergi mengundi ?

 

Semoga Pilihanraya kali ini berjalan dengan lancar tanpa ada perkara-perkara yang tidak diingini berlaku. Anda juga haruslah membuat pilihan yang bijak dan waras.

 

Ok…berbalik kepada isu utama penulisan ini.┬áSebelum ini, Akademi Hartawan Hartanah telahpun dilancarkan secara rasminya pada 12.12.12. Pelancaran akademi tersebut seiring dengan motto Tuanbri untuk tahun 2013 iaitu – “Bak Datang 2013!”. Alhamdulillah sambutan yang memberansangkan diterima daripada rakyat Malaysia dan sekaligus menyemarakkan semangat tenaga pengajar Akademi Hartawan Hartanah.

 

Aktiviti AHH untuk 2013 mula ditangguhkan akibat tarikh PRU 13 yang tidak menentu (ramai juga yang terpaksa tunda tarikh perkahwinan).

 

Akademi Hartawan Hartanah

Akademi Hartawan Hartanah “Bak Datang 2013!”

Walau apapun, sila lihat video teaser Akademi Hartawan Hartanah ini terlebih dahulu…

(Kalau suka, tinggalkan komen anda di bawah)

Klik SINI untuk menonton video teaser tersebut.

  • assalamualaikum. saya berminat utk menjemput tuan bri ke Jitra.
    Kedah. untuk makluman pihak tuan saya merupakan perunding kewangan

  • Tuan.
    Sy nak tanya.apa yang harus mak sy buat ye.rumah nak kena lelong tp bulan2 byar duit rumah kat bank xpenah missed .

  • Salam tuanbri…
    Suami sy bcadang utk bhenti kerja & ingin mdptkan pekerjaan baru dgn pdpatan yg lebih baik…slps mdgr penerangan tuanbri di ikim..sy mcadangkan suami utk melibatkan diru dlm bidang hartanah.Apakah langkah pertama yg harus beliau lakukan?

  • >