Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Category: Kelab Hartawan Hartanah

Kereta Sewa Myvi Cheras Kuala Lumpur Murah

Berapa ramai yang nak sewa kereta Myvi murah sekitar Cheras Kuala Lumpur dan nak sewa kereta Myvi ? Ada beberapa rakan Tuanbri memiliki Syarikat Kereta Sewa Myvi Cheras , di Sekitar Kuala Lumpur (kl) ingin mengiklankan kereta-kereta sewa mereka di blog Tuanbri yang tak seberapa ini. Mereka ini memberi khidmat kereta sewa murah sekitar kl, cheras, sungai besi, petaling jaya, damansara, universiti malaya, petaling jaya dan yang sekitar dengannya.

 

Kereta sewa yang disediakan adalah kereta sewa Myvi Cheras, kereta sewa Viva, kereta sewa Alza, kereta sewa Proton Saga BLM, Proton Pesona. Kadar sewa adalah sangat berpatutan dan mereka juga menawarkan sewa mengikut hari, mengikut minggu dan juga mengikut bulan. Sewa adalah berbeza mengikut jenis kereta dan tempoh sewaan. Mereka juga menyediakan khidmat kereta sewa yang terbaik setakat ini dan penghantaran kereta sewa di mana jua anda berada selagi ianya berpatutan.

 

Kereta sewa Myvi Cheras terkenal dengan konsep “Save Minyak” dan tahan lasak. Model Myvi ini menjadi pilihan ramai terutamanya para eksekutif muda yang berkerjaya. Bagi para pelajar pula, mereka lebih berminat untuk menyewa kereta Perodua Viva kerana penjimatan minyak dan sewa kereta yang lebih murah berbanding sewa kereta Myvi. Namun, kereta Perodua Viva ini lebih kecil daripada Myvi dan nampak kurang bergaya jika dibandingkan dengan Kereta Sewa Myvi Cheras.

 

Untuk menyewa kereta sewa di atas, anda cuma perlu menghubungi nama yang tertera di bawah ini :

-Encik Jay – 016.521.9600        (7am – 10pm)

– Cik Fara – 016.441.5600         (Office Hour)

– Puan Aqilah – 018.240.4500 (Office Hour)

untuk kereta Sewa MYVI Cheras dan Kuala Lumpur

(SatuSolution Car Rental Kuala Lumpur)

 

– sms “MYVI [jarak] Jumlah Hari Sewa [jarak] lokasi” kepada 018.2102250

contoh : MYVI 5 petaling jaya

 

Kadar Kereta Sewa :

MYVI 1.3 Auto Baru        RM 130 PER DAY             RM 700 PER WEEK           RM 1,800 PER MONTH

VIVA ELITE                        RM 110 PER DAY             RM 630 PER WEEK           RM 1,600 PER MONTH

 

Kereta Sewa Myvi Cheras Kuala Lumpur menawarkan servis kereta sewa kepada mereka yang ingin menyewa kereta. Syarikat kami beribu pejabat di Bandar Sri Permaisuri, Cheras menyediakan Kereta Sewa untuk anda dengan harga yang berpatutan.

Kami JAMIN anda akan berpuashati dengan kereta sewa kami.

Antara model kereta sewa yang kami tawarkan kepada anda ialah

  • Perodua Myvi (A)
  • Perodua Viva (A)

 

Kadar sewa yang ditawarkan adalah amat berpatutan. Sesuai dengan bajet anda untuk menyewa kereta anda. Apabila anda ingin menyewa kereta sewa, pastikan anda menghubungi kami di Kereta Sewa Cheras.

Kami menerima tempahan kereta sewa sekitar kawasan kuala lumpur, cheras, petaling jaya, sungai besi, universiti malaya, kerinchi, bangsar.

 

 

 

Laman Web Kereta Sewa :

Kereta Sewa Cheras (www.KeretaSewaCheras.com)

Kereta Sewa Kuala Lumpur (www.KeretaSewaKl.com)

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

kereta sewa murah, car rental, kereta sewa kuala lumpur, kereta sewa sabah, kereta sewa di shah alam, kereta sewa Myvi cheras, Viva, Alza, Perodua, Proton, Cheras, Sungai Besi, Kota Damansara, Petaling Jaya, Kerinchi, Universiti Malaya, kereta sewa kuala lumpur, car rental in kuala lumpur, car rental in malaysia, kereta sewa di kuala lumpur, kereta sewa klia, cheap car rental kuala lumpur ,car hire kuala lumpur, car rental kuala lumpur, car rental malaysia, kereta sewa kl, sewa kereta kuala lumpur, car rental kl, car rental petaling jaya, van rental malaysia, malaysia car rental, car rental langkawi, langkawi car rental, car rental in penang, kl car rental, car rental kota kinabalu, car rental in kl, cheap car rental, myvi untuk disewa.

Seminar Hartanah datang lagi!

Kali ini seminar hartanah di bawah kelolaan Tuanbri dan Satu Solution kembali menggegarkan dunia pelaburan hartanah underground! Kami ingin memaklumkan kepada anda supaya mendaftar dengan segera kerana dikhuatiri tempat akan PENUH jika anda lambat untuk mendaftar Seminar Hartanah ini.

 

Seminar Hartanah ini mungkin akan menjadi Penutup bagi tahun 2012. Pelbagai aktiviti telah dirangka oleh tuanbri untuk sepanjang tahun 2013 yang akan datang tidak lama lagi. Banyak program seminar hartanah yang telah dilansungkan sebelum ini mendapat sambutan hangat. Oleh itu, tahun 2013 bakal membawakan satu lagi Projek BESAR daripada tuanbri iaitu Akademi Hartawan Hartanah.

 

Apa itu Akademi Hartawan Hartanah ?

hehehe…nantikan pelancarannya pada 12.12.12.

 

Sementara itu, berikut adalah tarikh seminar ringkas hartawan hartanah yang dijadualkan untuk bulan November dan Disember 2012.

Tarikh Terkini Seminar Hartanah

 

25, 27,28 November 2012.
4, 7 Disember 2012.

 

Untuk Pendaftaran, sila KLIK SINI untuk mendaftar diri anda dalam Seminar Pelaburan Hartanah 2012.

Janganlah nanti bila semua tempat dah penuh, barulah ramai yang PM saya di Facebook,

bertanyakan tentang tarikh terbaru pula…sedangkan bila dah buat…tak pula nak JOIN…

hehehe…jangan marah. Sebab saya pun tak marah anda PM saya kan ?

 

So tunggu apa lagi? Jom Join KAMI dalam merevolusikan Industri Pelaburan Hartanah Muslim di Malaysia. Daripada seorang Muslim kepada Muslim yang lain. Yan terbaik datang dari Allah, yang buruk datang daripada saya.

 

12.12.12 – Tarikh Pelancaran Akademi Hartawan Hartanah

 

p/s: ini antara salah satu cara nak lawan ekonomi Israel yang telah lama menindas Palestin.

p/s/s: tak percaya? Jom kita discuss nanti.

p/s/s/s:  Ada ke nak JOIN kami kalau buat di Johor ?

 

Sesi TT Merdeka Burger Bakar Abang Burn, Ampang

Sesi TT Merdeka Burger Bakar Abang Burn di Taman Dagang, Ampang.

Lokasi : Burger Bakar Abang Burn, Taman Dagang, Ampang
Masa : 830pm – 12.30am
Tarikh : 02/09/2012

Penyertaan : PERCUMA..

Kita borak sambil layan Burger Bakar Abang Burn yang delicious!
Manalah tau kalau tokey BBAB ni baik hati dan OPEN table utk kita semua! Amin!
Semoga dimurahkan rezeki.

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1433H

Tuanbri mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri

 

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1433 hijrah daripada Tuanbri.com

Maaf zahir dan batin. Dari hujung rambut ke hujung kepala.

Semoga Allah menerima dari Kami dan dari Kami.

(Taqabballahu minna wa minka)

 

 

Program Amal Sehelai Baju buat Mengesat Air Mata

Projek Amal Sehelai Baju Buat Mengesat Air Mata kembali lagi dalam bulan Ramadhan yang mulia ini.

Salam semua pembaca blog Tuanbri.com. Apa khabar semua? Ingin saya kongsikan sesuatu dengan anda.

anak melipat baju

 

 

“Projek Amal Sehelai Baju Buat Mengesat Air Mata”

 

INTRO – Bersempena dengan program www.SehelaiBaju.com yang mengumpulkan sehelai baju raya baru untuk anak-anak yatim di Malaysia,

Tuanbri dan Kelab Hartawan Hartanah akan menyumbangkan sedikit sebanyak Baju Melayu dan Baju Kurung untuk anak-anak yatim yang terlibat.

Bagi mereka yang ingin turut serta, bolehlah melayari laman web www.SehelaiBaju.com untuk mengetahui cara cara untuk menyertai Program yang Super Mudah ini

Atau

menyalurkan SUMBANGAN ANDA kepada Tuanbri (Pemilik Satu Solution Corp Srvc) dan Kelab Hartawan Hartanah dalam bentuk Wang Ringgit agar kami dapat menyalurkan kepada anak anak yatim ini.

SehelaiBaju

CARA-CARA – Untuk memudahkan perkiraan, sumbangan anda dikira sebagai harga 1 set baju = RM40. Kami akan membeli sehelai baju tersebut dan memberikan sehelai baju tersebut kepada mereka.

AMARAN – Kalau tak yakin dengan saya atau kami, JANGAN terlibat dengan program ini. Sila layari www.SehelaiBaju.com dan berhubung dengan penganjur tersebut.

Bagi yang mengenali saya, boleh sms kepada 016.310-6500 :-

 

FORMAT SMS – nama (jarak) email (jarak) Sedekah

 

dan saya akan sms kan no akaun Satu Solution untuk memudahkan pihak Tuan/Puan memindahkan derma anda.

Insya Allah mereka akan bergembira dengan Baju Baru mereka.

 

Sehelai Baju

 

 

Dalam hadith lain, nabi bersabda takutilah api neraka walaupun dengan sebelah biji tamar. Dan sabdanya lagi Sedekah itu penghapus dosa sebagaimana air memadam api.

Sedekah walaupun kecil tetapi amat berharga di sisi Allah. Dan digalakkan memberi sedekah pada awal pagi.

Sekiranya dapat diamalkan perkara-perkara di atas, insyallah rezeki yang dikurniakan oleh Allah akan kekal walaupun telah digunakan.

Allah akan membalas atau menggantikan apa yang telah dibelanjakan.

Amalkan ilmu yang ada, nanti Allah akan menambahkan ilmu lagi.

Begitu juga harta – belanjakan harta yang ada, Allah akan tambahkan lagi dari sumber yang kita tidak ketahui.

(Di pinjam dari www.amalansedekah.blogspot.com)

 

Rumah Anak Yatim Nur Hikmah Kajang-Kelab Hartawan Hartanah

jutawan hartanah projek amal

Ahli Kelab Hartawan Hartanah yang turut serta.

Rumah Nur Hikmah Pusat Jagaan Anak Yatim Dan Ibu Tunggal,
Lot 11552, Jalan 18, Taman Mesra, Kajang
menempatkan 60 anak yatim (30 lelaki dan 30 perempuan)
dari berumur setahun setengah hingga sekolah menengah.

Rumah Anak Yatim Nur Hikmah ini diuruskan oleh Hj Osman dan
dibantu oleh Pn Fatimah berserta beberapa pembantu lain

Seramai 20 ahli Kelab Hartawan Hartanah menghadiri Projek Amal ini
dan dibantu oleh 3 sukarelawan dari Universiti Malaya. Tiba-tiba
sahaja mereka ini muncul entah dari mana datang dengan niat untuk
membantu KAMI. PAda mulanya agak terkejut juga kehadiran mereka
di sini atas kerelaan diri sendiri. Alhamdulillah.
Ashraf,Amir dan Amylia (if i am not mistaken)

Kelab Hartawan Hartanah

Ahli Kelab Hartawan Hartanah yang terlibat di Projek Amal Kelab Hartawan Hartanah 2012

Kerja amal ini bermula jam 9.00 pagi dan berakhir jam 6.30 petang.

Berikut adalah aktiviti yang dijalankan:

1. Tukar pagar yang dah usang dan memasang pagar dawai hijau baru

2. Mengecat bahagian dalam beranda dan luar rumah serta pagar

3. Membaiki kebocoran atap

4. Tukar 6 unit kipas dinding yang rosak dengan kipas yang baru

5. Tukar 2 unit lampu kalimantang yang rosak dengan lampu kalimantang yang baru

6. Membetul dan menukar kepala paip, kepala shower dan pelampung

7. Beli 4 unit tilam bujang

8. Membetulkan tandas cangkung yang tersumbat dengan tandas duduk yang baru

9. Membantu anak-anak yatim melipat pakaian mereka dan mengatur semula kedudukan locker mereka

Alhamdulillah. Secara overall, saya sangat berpuas hati dengan Projek Amal Kelab Hartawan Hartanah kali ini. Dapat melihat raut wajah anak-anak yatim yang kesepian. Selain pelaburan hartanah, kita juga terlibat dengan pelaburan akhirat.

Amin. Ya Rabbal Alamin.

Pelabur Underground – Satu Mitos?

Lokasi : Dewan Sivik MBPJ, Petaling Jaya, Selangor
Tarikh : 16 & 17 Jun 2012 (sabtu & Ahad)
Masa : 8.30 pagi – 7.00 petang

 

Kolokium Pelabur Underground

Alhamdulillah kami bersyukur kepada Allah s.w.t. kerana melancarkan perjalanan Kolokium Pelabur Underground 2012 yang bertempat di Dewan Sivik MBPJ pada 16 & 17 Jun 2012. Perancangan rapi telah dilakukan seawal bulan Mac 2012 dan pelbagai halangan terpaksa dihadapi oleh Team Pelabur Underground. Namun kalau hidup tanpa cabaran, bukan HIDUP namanya!

Pada mulanya ada seorang pakar Internet Marketing ingin berkolaborasi dengan Pelabur Underground untuk mengadakan satu Program yang akhirnya dipersetujui dan diberi nama “Strategi Pelabur Underground versi IM”. Program ini diwujudkan atas 2 dasar :-

1) ingin mendedahkan golongan yang tidak menggunakan internet dengan pendedahan pelbagai Sumber Pendapatan yang boleh dijana melalui Internet.

2) ingin mendedahkan golongan yang asyik sibuk dengan internet supaya tahu akan pelaburan yang WAJIB mereka buat selain daripada perniagaan internet sahaja.

Projek “Strategi Pelabur Underground Versi IM” ini gagal untuk dilancarkan atas sebab-sebab yang hanya diketahui oleh Pakar Internet Marketing (pemasaran internet) tersebut.

Jadi Team Pelabur Underground diketuai oleh Tuanbri dan Zaidi Ismail mengambil inisiatif untuk melancarkan “Kolokium Pelabur Underground” tahun 2012. Kami juga bersetuju agar Kolokium ini akan dijalankan setiap tahun.

beratur untuk pelabur underground

Barisan Speaker di Kolokium Pelabur Underground 2012 :

Zaidi Ismail – Pengurusan Kewangan
Tuanbri – Pelaburan Hartanah dan Pengurusan Diri
Pakdi – Saham Index
Ikram Adi – Logam Berharga (Perak)
Raja Kamil – Pemasaran Internet
Wafi – Analisa Teknikal Carta
Mior – Pembiayaan Hartanah
Ikram Vietnam- Usahawan Borong Vietnam

dan jemputan KHAS :

Saudara Faizul Ridzuan
Penulis Buku Hartanah yang bertajuk WTF?
Pelaburan Hartanah sebanyak 23 unit pada umur 30 tahun.

Pengasas Kelab Hartawan Hartanah

Kenapa Pelabur Underground diwujudkan?

  • Seperti kebanyakan orang, adakah anda penat menunggu hasil dari simpanan dan pelaburan yang tidak seberapa?
  • Penat menyimpan wang di ASB (Amanah Saham Bumiputera) dan hanya memperolehi 7 atau 8 peratus setahun?
  • Adakah ini satu-satunya bentuk pelaburan yang anda tahu?
  • Adakah anda memiliki rumah sewa tapi mengalami masalah penyewa & hasil yang tidak seberapa?
  • Menunggu sehingga 20 tahun untuk menjadi jutawan?
  • Apa yang terlintas di fikiran anda apabila disebut “Pelaburan”?
  • Adakah rumah satu pelaburan?
  • Adakah tanah satu pelaburan?
  • Adakah emas & perak satu pelaburan?

Bagaimana pula dengan jenis pelaburan yang tidak biasa didengari seperti :

  • pelaburan ke atas logam berharga atau
  • pelaburan sewa atas sewa atau
  • pelaburan pemasaran Internet atau
  • pelaburan Indeks.

Menarik bukan?

Ini adalah peluang anda untuk bersama kami menyelami jenis pelaburan-pelaburan yang diluar kebiasaan umum.

Ketahui teknik dan kaedah bagaimana kami dapat menghasilkan 10 hingga 30% pulangan dari pelaburan kami.

Ianya bukan disebabkan oleh apa yang kami laburkan tetapi apa yang kami tahu tentang sesuatu pelaburan tersebut.

Senjata seorang pelabur adalah maklumat, saya ulang lagi sekali MAKLUMAT!

ia membezakan antara untung atau ruginya sesuatu pelaburan selain daripada kemahiran.

 

akan disambung……(Part 2)

Panduan Borong Vietnam Part 2

Salam Hartawan Hartanah dari Vietnam.

Good Morning Saigon!

Penat kami berjalan selama beberapa Jam hari ketiga Kami di Vietnam.

Keluar pagi, balik hotel petang.
Balik kejap. Mandi, solat dan terus keluar lagi.

wow! kena buat satu Panduan Borong Vietnam bagi melancarkan lagi perjalanan mereka yang ingin
datang ke Vietnam.

Shahrol dan Zuraihan, Adha dan wife, Azhari Najib Assadok dan Tuanbri di bawah payung Kelab Hartawan Hartanah membongkar pelbagai Rahsia dan tip tip HOT yang kami cungkil semasa kami mengembara di Vietnam ini sendiri.

Saksikan sendiri Video Preview kami semasa kami di sana.

Kepenatan kami hilang apabila dilayan awek awek Vietnam yang sungguh Peramah.

Bukan ada maksud lain …ehehe

Panduan Borong Vietnam

Bagaimana nak borong di Vietnam

Panduan Borong Vietnam Part 1

Salam kepada semua pembaca blog.

Alhamdulillah saya berjaya menjejakkan kami ke bumi Vietnam dalam tahun 2012.

Tercapai juga salah satu azam saya untuk 2012 ini.
Akan datang ,saya juga bercadang untuk ke China pula.Insya Allah.
Banyak benda yang telah dirancang. Namun, Allah mempunyai kuasa untuk membenarkan hambanya.

Setibanya saya di Vietnam, saya meneruskan usaha untuk mencari tempat penginapan.
Kerana saya tidak menempah Bilik Hotel terlebih dahulu, seperti mana orang lain.
Bak kata , seperti menempah MAUT. hehehe..insya allah tidak ada apa apa rintangan.

Dalam amsa 30 minit, alhamdulillah saya dapat menempah sebuah bilik di Hotel yang berdekatan
dengan Ben Thanh, pasa besar di Vietnam ini yang terkenal dengan tekstil dan baju kurung bermanik.

Tips Borong vietnam

ramai yang borong di vietnam

Terdapat beberapa ISU besar juga di sini.

Apakah isu-isu tersebut ?
Ramai ke yang ingin menyertai seminar Borong Vietnam sekiranya saya anjurkan ?

Apa Azam Anda Untuk 2012 ?

Wow…

 

Sekejap sahaja 2011 sudah hampir pasti meninggalkan kita.

Pejam celik pejam celik, kita sudah di ambang 2012.

Tambah lagi 1 ke umur kita, tambah 1 lagi ke umur isteri kita, tambah 1 lagi ke umur anak anak kita, tolak 1 lagi nak mencapai

Garisan Penamat Matlamat Kebebasan Kewangan.

 

Tuanbri.com ada tulis satu posting pada tahun lepas.

Ramai juga yang melibatkan diri secara sukarela.

Boleh rujuk pada posting ini.

Apa Azam Anda untuk 2011 ?

 

 

Boleh share dengan saya apa azam tahun 2011 anda di sini. (Tinggalkan dalam bentuk komen).

Aku nak tengok apa yang korang letak dan bezakan azam kita dengan orang lain. Apa yang kita boleh pinjam, kita pinjam untuk kebaikan bersama.

Aku nak semua reader blog ni tinggalkan azam mereka, termasuklah silent reader.

PERCAYALAH! Azam anda akan lebih senang tercapai sekiranya anda menulis AZAM anda dan bukan hanya dalam fikiran sahaja.

 

 

 

-Beli rumah ?

-Beli Rumah Lelong yang Murah ?

-Sertai Seminar Pelaburan Hartanah ?

-Nak mulakan pelaburan hartanah ?

 

Azam anda kena jelas dan khusus, bukan secara am dan kasar.

 

 

Tuanbri.Com akan mengadakan Pertandingan “Azam Tahun 2012”.

Anda pernah layari tak ? Facebook TuanbriDotCom. Boleh dah Klik LIKE!

 

Inilah syarat dan peraturannya

1) Entry ‘Azam Tahun 2012’

 

Syarat – syaratnya:

Peraduan PERTAMA
1)    Tulis 1 Entry bertajuk ‘Azam Tahun 2011’ dan ceritakan apa azam anda, apa kemahuan anda, apa matlamat anda untuk tahun 2012 yang hampir menjelma ini.  Boleh letak gambar rumah idaman,boleh letak gambar awek, boleh letak gambar ibu bapa,boleh letak gambar sendiri.

Tak kisah.

2) Masukkan permalink entry ini di blog anda.  “http://tuanbri.com/blog/2011/12/apa-azam-anda-untuk-2012/”

3)    Masukkan ayat ‘Pertandingan ini dianjurkan oleh www.Tuanbri.com dan turut ditaja oleh
www.abangensem.com Dekad Silver-Facebook www.lot.my
‘ pada penghujung entry tersebut.

4)    Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry ini. Kat bawah ni la…supaya kamiboleh keep track

5)    Tarikh tutup 15 Jan 2011

 

Peraduan Ke-2

2) Share and LIKE

Syarat – syaratnya:

1) Saya akan Share/Uploadkan kan Gambar anda itu  Di Facebook Page “Tuanbri” di folder “Azam 2012 – Apa Azam Anda ?“.

2) Bila sudah diuploadkan, ajak rakan-rakan untuk Like kan gambar anda itu

3) Settle, Pemenang akan dipilih berdasarkan Like terbanyak ..mudah kan?

4) Tarikh tutup  pada 30  Januari 2012

 

 

Peraduan ke-3
3) Tuanbri’s Reader Choice / Pilihan Pembaca Tuanbri

Syarat – syaratnya:

1)    Selepas tarikh tutup contest ni, saya akan buat entry yg menyenaraikan semua entry org yg menyertai contest ni.

So  pembaca blog ni yang ada account blogger boleh menyatakan entry mana yg layak utk menang dalam ruangan comment.

2)    Pilihan pembaca Tuanbri yang paling banyak akan menang.

 

Hadiah – Hadiah

Peraduan Pertama!

Tempat pertama:

1/2 Troy Ounce Perak Keping bermotifkan Dragon dan tertulis tahun 2012 di atas nya

+ 2x Etiket untuk menghadiri Seminar Ringkas Hartawan Hartanah (wwww.SeminarHartanah.net)

+ 1 Helai Baju Lot.My (Limited Edition)

Tempat Kedua:

RM40 (bank in/top up/cek)

+ 2x Etiket untuk menghadiri Seminar Ringkas Hartawan Hartanah (wwww.SeminarHartanah.net)

+ 1 Tiket untuk menghadiri Seminar

Tempat ketiga:

RM30 (bank in/ top up/cek) + 2x Etiket untuk menghadiri Seminar Ringkas Hartawan Hartanah (wwww.SeminarHartanah.net)

Tempat ke 4 – ke 10:

RM10 (bank in/ top up/cek) + 2x Etiket untuk menghadiri Seminar Ringkas Hartawan Hartanah (wwww.SeminarHartanah.net)

 

Peraduan Kedua!

Tempat pertama:

1/2 Troy Ounce Perak Keping bermotifkan Dragon dan tertulis tahun 2012 di atas nya + 2x Etiket untuk menghadiri Seminar Ringkas Hartawan Hartanah (wwww.SeminarHartanah.net) + Kupon RM10 daripada JutawanPerak.com.

Tempat Kedua: RM40 (bank in/top up/cek) + 2x Etiket untuk menghadiri Seminar Ringkas Hartawan Hartanah (wwww.SeminarHartanah.net) + Kupon RM10 daripada JutawanPerak.com.
Tempat ketiga: RM30 (bank in/ top up/cek) + 2x Etiket untuk menghadiri Seminar Ringkas Hartawan Hartanah (wwww.SeminarHartanah.net) + Kupon RM10 daripada JutawanPerak.com.
Tempat ke 4 – ke 10: RM10 (bank in/ top up/cek) + 2x Etiket untuk menghadiri Seminar Ringkas Hartawan Hartanah (wwww.SeminarHartanah.net)

Peraduan Ketiga

Entry Pilihan Pembaca Tuanbri (1 Pemenang sahaja): Kupon RM10 daripada JutawanPerak.Com..

dan 1 helai baju dari Lot.My (Baju Limited Edition)

dan 1 Tiket untuk menghadiri  <a href=” http://abangensem.com/seminar-hartanah-abang-ensem-siri-ke-5″>Seminar Hartanah Anjuran Abangensem.com</a>

 

PELUANG anda untuk menang salah satu hadiah adalah TINGGI!

Sharing is Caring . Hadiah keseluruhan berjumlah lebih RM1,000++

 

TUNGGU APA LAGI ????

>