Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Tag: 70% loan

70% sahaja? Bunuh diri la camni

Wah.

Harga Rumah = RM200,000
Deposit 30% = RM60,000

Loan to Value ration = 70% = RM140,000 (sahaja, bagi rumah ketiga dan seterusnya)

Hah? RM60k ? Macammana ni?

Saya beli 2 biji rumah dah tapi yg itu both low cost dan itu untuk pelaburan hartanah….beli lak daripada lelong.


Alamak abg peruzz…camne ni?

Apa pendapat korang ?

Aku percaya it kills 35% daripada buyers dalam market.

Aku still rasa boleh bergerak dalam keadaan macam ni. Lebih banyak peluang akan terbuka. Ramai yang menarik diri tetapi….

bagi mereka yang mempunyai simpanan Peluru yang Banyak, inilah masanya untuk menembak!
Ramai yang nak jual rumah akan tersangkut, dan akhirnya dengan rela hati menjual pada harga rendah.

Good luck to all developers with coming new launchers……

>