Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Hartawan Hartanah – Langkah 2

Lokasi : Bilik Seminar Satu Solution, Bandar Sri Permaisuri

Tarikh : 5, 6 dan 7 November 2010 (Jumaat, Sabtu dan Ahad)

Masa : 9.00am – 5.30pm

Aku telah anjurkan Langkah 1 – Hartawan Hartanah pada bulan lepas Oktober 2010 dan kini bersambung pula kepada Langkah 2 – Hartawan Hartanah.

Alhamdulillah pengambilan peserta telahpun ditutup kerana tempat yang terhad dan agar fokus tidak hilang bersama bilangan peserta yang ramai.

Sekarang ni agak pening kepala sikit sebab kerja yang terlampau banyak dan aku pulak selalu on the move je…masa bnyk terbuang dalam perjalanan…kalaulah ada time travel…kaachingg..dah sampai…kerplunk…dah sampai sana pulak,….mmmm..dulu ingat masuk tahun 2000, semua pakai kereta terbang. Ingatkah anda kepada rancangan tv “Beyond 2000”.

Oklah. Apa-apa pun, aku ucapkan TAHNIAH kepada semua peserta Langkah 2 Hartawan Hartanah. Aku telah menjemput 2 tetamu istimewa,

En Ali Majis (Jutawan Muda)

dan

En Zaidi Ismail (Urus Insan)

untuk bersama sama share knowledge….siapa yang tak join , sure rugi punya….

http://tuanbri.com/blog/2010/10/langkah-pertama-selesai/

http://tuanbri.com/blog/2010/05/hartawan-hartanah-langkah-kedua/

http://tuanbri.com/blog/2010/05/hartawan-hartanah-langkah-pertama/

p/s: Selamat Bercuti kepada yang tak join….korang perasan tak dulu tak ada orang pakai wording Hartawan Hartanah, sekarang ni aku search, dah start orang mula pakai dan tulis dan cakap….

  • Bri…lama dah x sempat nak masuk website ko ni…ter alpa ngan menda2 lain…ni nak jump start balik property…will join the next one for sure.

    Ada one story aku nak share ngan ko bila tt pasal one of aku nyer auction property…tak leh nak post sini sebab ngah finalize ngan bank for settlement…kalau sesat kat klcc, ring me for tt.

  • >