Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Langkah Pertama Selesai

Salam semua.

Bagi yang mengikuti perkembangan Hartawan Hartanah, kita telahpun selesai Langkah Pertama ke arah Hartawan Hartanah.

Sambutan yang diterima menggalakkan. Terima kasih pada semua.

eh..itu macam orang kaya Shah Alam….betul ke? Kenapa pulak dia nak sertai seminar ni ?

Aku jemput khas utk mendapatkan knowledge sharing daripada mereka-mereka yang berpengalaman…(Dia ni aku jemput khas)

Banyak jugak benda yang aku goreng…..2+2 =5 , Teori Penaakulan Mantik dan sebagainya….

Siapa yang hadir sahaja tahu cerita sebenarnya. Ilmu hendaklah dicari.

Masih ada lagi orang yang berminat ? Sila tinggalkan komen anda bagi yang berminat.

Selamat Datang Hartawan Hartanah!

  • hanya 1 je aku nak komen: just join the seminar!
    (u got nothing to lose & hv every reason to gain)

    tn bri: all the way!

  • kami dah join langkah pertama,tapi tak dpt proceed utk langkah ke dua dlm masa terdekat.Jadi kalau nak ke langkah kedua utk next session kene resatart balik langkah pertama ke tuan??..

  • tuan..aku nak join Langkah Pertama, harap boleh diadakan lg..itu hari takde sempat loo..prefer hari sabtu, 23 okt 2010 pun ok tu..

  • sy berminat juga untuk menyertai seminar ini. Sila hubungi sy jika seminar ini diadakan lagi nanti. 0192076428

  • salam….bro aku xpuas ati lg yg langkah 1 ari2…bla nk join yg ke2 masa aku xkna plak (adk aku nk bertunang)
    so ble yg ke2 plak?

  • Salam Tuan,

    Aisey camne bole terlepas info psl seminar Langkah 1 ni? Ada lagi tak di masa depan..?

  • >