Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Siapalah yang nak jadi ahli Kelab Hartawan Hartanah

Siapalah yang nak jadi ahli Kelab Hartawan Hartanah ?

Inilah persoalan yang selalu bermain di minda aku….

Dulu aku masih ingat lagi ada seorang budak ni tanya aku
“Apa ada dengan Kelab tu ? “,
“Dah berapa ramai ahli Kelab ?”,
“Apa aku dapat kalau masuk Kelab Hartawan Hartanah ni ? ”

peerggh…susah jugak nak jawab soalan yang senang tu….

Kelab Hartawan Hartanah

Kelab Hartawan Hartanah

– Jika Uncle Tony join kelab, baru semua berebut nak join ?
– Jika nak beli rumah lelong sahaja baru join ?
– Jika nak mula pelaburan je baru join ?
– Jika nak beli rumah, time tu lah nak join ?
– Jika ada kepentingan sahaja baru nak join ?
– Jika percuma, baru nak join ?

Apa pendapat anda ?
Sudahkah anda bersedia untuk menyertai Kelab Hartawan Hartanah ?
Untuk mendaftar , klik SINI

    • tq bro…kau get ready jer nak jadi Official Photographer utk Kelab nanti…hehehe

  • Dah dua bulan….gila aku ni, kerja goyang kaki kat opis, byk masa g auction, boleh resign plak…haha. Dah set dari dulu, nak retire before 40, almost there and rasa dah ready, so aku pun ibarat footballer semi-pro gantung kasut bola la kan…anytime ko free ring ring je la.

    Aku still layan property, baru beli two interesting property…nanti tt aku cerita. Ada a few things nak discuss ngan ko waktu tt nanti, still on property cuma lain sikit dari topic selalu.

    Cheers bro…

  • >