banner Tuanbri.com merupakan satu Jurnal
perjalanan dan perkongsian
pelaburan hartanah.

Kelab Hartawan Hartanah ditubuhkan,

Seminar Hartanah juga diadakan untuk menggalakkan lebih ramai
lagi orang Islam menceburkan diri
dalam pelaburan hartanah.
Subscribe my blog.
More...
Mar
2nd

Panduan Borong Vietnam Part 3

Author: tuanbri | Files under Featured Articles, Niaga, Seminar

Salam Hari Jumaat.

Tengah rancak lagi dengan bisnes borong di Vetnam.

Kenapa ramai ingin beli di Veitnam, bukan di china ?

1. Lagi dekat dengan Malaysia

2. Kualiti tekstil yang dibuat di Veitnam lagi tinggi berbanding dari tekstil yang dibuat di China.
Ini disebabkan Di China, Kilang terlalu besar dan menerima begitu banyak sekali tempahan.

3. Kos Shipping lagi murah.

4. Pakar dalam bidang jahitan Manik.

Lagi Video dari Vietnam…

Tinggalkan komen anda di bawah !
Sila tinggalkan juga soalan-soalan yang anda ingin tahu.

Share di Facebook sekiranya anda rasa berguna kepada orang lain.

Baju Kurung di Vietnam

Baju kurung borong di vietnam

22 responses. Wanna say something?

  1. topeq
    Mar 2, 2012 at 17:53:31
    #1

    macam awek minh collection je tu.. ;p

  2. faizbhr
    Mar 10, 2012 at 00:15:26
    #2

    salam tuan bri,

    bila agaknya seminar borong di vietnam akan diadakan?

  3. shaz
    Mar 10, 2012 at 09:43:41
    #3

    salam tuan bri. saya dah ke vietnam tahun lepas..memang murah sgt2 kain2 di sana. dan cotton vietnam memang terbaik better quality compared to english cotton. pakai sejuk je.

    memang hajat di hati ingin ke sana lagi. jika tuan bri buat seminar ni, insyaAllah saya join. jgn lupe contact nnt. :) tq

  4. k long
    Mar 10, 2012 at 11:39:38
    #4

    salam tuan bri, kalo ada seminar ataupun trip ke Vietnam bolehlah buat pengumuman. saya pun agak berminat gak.

  5. tuanbri
    Mar 17, 2012 at 01:42:13
    #5

    saya akan arrange nanti..

    Kita pergi beramai ramai…ok tak ?

  6. tuanbri
    Mar 17, 2012 at 01:43:23
    #6

    k long nak join sekali ke ?

    INsya Allah dalam masa terdekat ni ,
    akan diadakan seminar

  7. fyza
    Mar 17, 2012 at 11:54:57
    #7

    As salam tuan bri….saya akan ke vietnam awal bulan4 ni…blh x bg tips2 tentang cner nak beli borong di vietnam..

  8. Lucy
    Apr 30, 2012 at 14:43:44
    #8

    wow! kena buat satu Panduan Borong Vietnam bagi melancarkan lagi perjalanan mereka yang ingin
    datang ke Vietnam.

    Shahrol dan Zuraihan, Adha dan wife, Azhari Najib Assadok dan Tuanbri di bawah payung Kelab Hartawan Hartanah membongkar pelbagai Rahsia dan tip tip HOT yang kami cungkil semasa kami mengembara di Vietnam ini sendiri

  9. baguznet
    Jun 25, 2012 at 14:37:15
    #9

    Terasa rugi betul x rembat video yg offer masa kolokium PU 2012 baru-baru nie.

  10. Faisalawab
    Jun 28, 2012 at 12:21:50
    #10

    Salam boleh Saya dpt kan one solution punya no tel

  11. kham
    Jun 28, 2012 at 14:19:30
    #11

    bila lg seminar borong, nk join….update info kt saya yer miszkham@yahoo.com

  12. tuanbri
    Jul 5, 2012 at 21:42:34
    #12

    Kham, kita tak buat seminar borong tapi kita buat TRIP untuk borong,
    China dan juga Vietnam

    nak join juga ke ?
    Ramai ke yang nak join ?

  13. nurhidayah
    Jul 19, 2012 at 12:09:22
    #13

    A’kum tuan bri, saya pun berminat nak join juga. Saya dr sabah.

  14. Eka
    Aug 13, 2012 at 18:00:10
    #14

    Salamkm saya pun nak join kat Vietnam

  15. tuanbri
    Aug 15, 2012 at 10:41:27
    #15

    Salamkm saya pun nak join kat Vietnam

    Nanti lepas raya atau awal tahun 2013
    kita akan anjurkan seminar BORONG vietnam

  16. Azizah Assan
    Dec 31, 2012 at 19:13:25
    #16

    Klau ada trip ke Vietnam lagi boleh hubungi saya tak

  17. pn ekien
    Jun 25, 2013 at 00:07:27
    #17

    salam… boleh hubungi saya x kalau ada trip ke vietnam, saya amat berminat. tq

  18. nazia
    Aug 2, 2013 at 07:56:57
    #18

    saya berminat nak berniaga borong ni, bila akan pergi lg ke vietnam
    kalau dlm tahun 2014, ada bukak trip lg x?

  19. tuanbri
    Aug 4, 2013 at 06:44:01
    #19

    Dalam tahun 2014, kami ada pelan untuk membuat lawatan sambil belajar ke Vietnam. Jika jadi, kami akan maklumkan di Blog Tuanbr.Com dan Email blasting kepada semua subscribers Tuanbri.Com mengenai Borang Vietnam cara Hartawan Hartanah…

    hehe macam gempak je..memang gempak

  20. shariena
    Oct 1, 2013 at 10:45:01
    #20

    saya akan ke vietnam bulan 11 nie bleh x bagi tau kedai mana yang murah utk borong kain, telekung sembahyang

  21. Komeng
    Oct 2, 2013 at 23:22:36
    #21

    Abang saya hampir tiap bulan bawa rombongan borong ni sesiapa nak ikut leh email saya akulazaman@gmail.com

  22. huda
    Oct 9, 2014 at 17:15:57
    #22

    saya nk join trip untuk borong tuan bri

Post a Comment