Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Panduan Borong Vietnam Part 3

Salam Hari Jumaat.

Tengah rancak lagi dengan bisnes borong di Vetnam.

Kenapa ramai ingin beli di Veitnam, bukan di china ?

1. Lagi dekat dengan Malaysia

2. Kualiti tekstil yang dibuat di Veitnam lagi tinggi berbanding dari tekstil yang dibuat di China.
Ini disebabkan Di China, Kilang terlalu besar dan menerima begitu banyak sekali tempahan.

3. Kos Shipping lagi murah.

4. Pakar dalam bidang jahitan Manik.

Lagi Video dari Vietnam…

Tinggalkan komen anda di bawah !
Sila tinggalkan juga soalan-soalan yang anda ingin tahu.

Share di Facebook sekiranya anda rasa berguna kepada orang lain.

Baju Kurung di Vietnam

Baju kurung borong di vietnam

TB-Blog-9

Nak Join Tuanbri untuk Hartanah?

Dapatkan Tips Dan Info Hartanah PERCUMA

Anda Telah Berjaya

22 comments for “Panduan Borong Vietnam Part 3

  1. topeq
    02/03/2012 at 5:53 pm

    macam awek minh collection je tu.. ;p

  2. faizbhr
    10/03/2012 at 12:15 am

    salam tuan bri,

    bila agaknya seminar borong di vietnam akan diadakan?

  3. shaz
    10/03/2012 at 9:43 am

    salam tuan bri. saya dah ke vietnam tahun lepas..memang murah sgt2 kain2 di sana. dan cotton vietnam memang terbaik better quality compared to english cotton. pakai sejuk je.

    memang hajat di hati ingin ke sana lagi. jika tuan bri buat seminar ni, insyaAllah saya join. jgn lupe contact nnt. :) tq

    • 17/03/2012 at 1:42 am

      saya akan arrange nanti..

      Kita pergi beramai ramai…ok tak ?

  4. k long
    10/03/2012 at 11:39 am

    salam tuan bri, kalo ada seminar ataupun trip ke Vietnam bolehlah buat pengumuman. saya pun agak berminat gak.

    • 17/03/2012 at 1:43 am

      k long nak join sekali ke ?

      INsya Allah dalam masa terdekat ni ,
      akan diadakan seminar

  5. fyza
    17/03/2012 at 11:54 am

    As salam tuan bri….saya akan ke vietnam awal bulan4 ni…blh x bg tips2 tentang cner nak beli borong di vietnam..

  6. Lucy
    30/04/2012 at 2:43 pm

    wow! kena buat satu Panduan Borong Vietnam bagi melancarkan lagi perjalanan mereka yang ingin
    datang ke Vietnam.

    Shahrol dan Zuraihan, Adha dan wife, Azhari Najib Assadok dan Tuanbri di bawah payung Kelab Hartawan Hartanah membongkar pelbagai Rahsia dan tip tip HOT yang kami cungkil semasa kami mengembara di Vietnam ini sendiri

  7. 25/06/2012 at 2:37 pm

    Terasa rugi betul x rembat video yg offer masa kolokium PU 2012 baru-baru nie.

  8. Faisalawab
    28/06/2012 at 12:21 pm

    Salam boleh Saya dpt kan one solution punya no tel

  9. kham
    28/06/2012 at 2:19 pm

    bila lg seminar borong, nk join….update info kt saya yer miszkham@yahoo.com

  10. 05/07/2012 at 9:42 pm

    Kham, kita tak buat seminar borong tapi kita buat TRIP untuk borong,
    China dan juga Vietnam

    nak join juga ke ?
    Ramai ke yang nak join ?

    • huda
      09/10/2014 at 5:15 pm

      saya nk join trip untuk borong tuan bri

  11. nurhidayah
    19/07/2012 at 12:09 pm

    A’kum tuan bri, saya pun berminat nak join juga. Saya dr sabah.

  12. Eka
    13/08/2012 at 6:00 pm

    Salamkm saya pun nak join kat Vietnam

  13. 15/08/2012 at 10:41 am

    Salamkm saya pun nak join kat Vietnam

    Nanti lepas raya atau awal tahun 2013
    kita akan anjurkan seminar BORONG vietnam

  14. Azizah Assan
    31/12/2012 at 7:13 pm

    Klau ada trip ke Vietnam lagi boleh hubungi saya tak

  15. pn ekien
    25/06/2013 at 12:07 am

    salam… boleh hubungi saya x kalau ada trip ke vietnam, saya amat berminat. tq

  16. nazia
    02/08/2013 at 7:56 am

    saya berminat nak berniaga borong ni, bila akan pergi lg ke vietnam
    kalau dlm tahun 2014, ada bukak trip lg x?

    • tuanbri
      04/08/2013 at 6:44 am

      Dalam tahun 2014, kami ada pelan untuk membuat lawatan sambil belajar ke Vietnam. Jika jadi, kami akan maklumkan di Blog Tuanbr.Com dan Email blasting kepada semua subscribers Tuanbri.Com mengenai Borang Vietnam cara Hartawan Hartanah…

      hehe macam gempak je..memang gempak

  17. shariena
    01/10/2013 at 10:45 am

    saya akan ke vietnam bulan 11 nie bleh x bagi tau kedai mana yang murah utk borong kain, telekung sembahyang

    • 02/10/2013 at 11:22 pm

      Abang saya hampir tiap bulan bawa rombongan borong ni sesiapa nak ikut leh email saya akulazaman@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *