Panduan Borong Vietnam Part 3

Salam Hari Jumaat.

Tengah rancak lagi dengan bisnes borong di Vetnam.

Kenapa ramai ingin beli di Veitnam, bukan di china ?

1. Lagi dekat dengan Malaysia

2. Kualiti tekstil yang dibuat di Veitnam lagi tinggi berbanding dari tekstil yang dibuat di China.
Ini disebabkan Di China, Kilang terlalu besar dan menerima begitu banyak sekali tempahan.

3. Kos Shipping lagi murah.

4. Pakar dalam bidang jahitan Manik.

Lagi Video dari Vietnam…

Tinggalkan komen anda di bawah !
Sila tinggalkan juga soalan-soalan yang anda ingin tahu.

Share di Facebook sekiranya anda rasa berguna kepada orang lain.

Baju Kurung di Vietnam

Baju kurung borong di vietnam

22 thoughts on “Panduan Borong Vietnam Part 3

  1. salam tuan bri,

    bila agaknya seminar borong di vietnam akan diadakan?

  2. salam tuan bri. saya dah ke vietnam tahun lepas..memang murah sgt2 kain2 di sana. dan cotton vietnam memang terbaik better quality compared to english cotton. pakai sejuk je.

    memang hajat di hati ingin ke sana lagi. jika tuan bri buat seminar ni, insyaAllah saya join. jgn lupe contact nnt. 🙂 tq

  3. salam tuan bri, kalo ada seminar ataupun trip ke Vietnam bolehlah buat pengumuman. saya pun agak berminat gak.

    • k long nak join sekali ke ?

      INsya Allah dalam masa terdekat ni ,
      akan diadakan seminar

  4. As salam tuan bri….saya akan ke vietnam awal bulan4 ni…blh x bg tips2 tentang cner nak beli borong di vietnam..

  5. wow! kena buat satu Panduan Borong Vietnam bagi melancarkan lagi perjalanan mereka yang ingin
    datang ke Vietnam.

    Shahrol dan Zuraihan, Adha dan wife, Azhari Najib Assadok dan Tuanbri di bawah payung Kelab Hartawan Hartanah membongkar pelbagai Rahsia dan tip tip HOT yang kami cungkil semasa kami mengembara di Vietnam ini sendiri

  6. Kham, kita tak buat seminar borong tapi kita buat TRIP untuk borong,
    China dan juga Vietnam

    nak join juga ke ?
    Ramai ke yang nak join ?

  7. A’kum tuan bri, saya pun berminat nak join juga. Saya dr sabah.

  8. Salamkm saya pun nak join kat Vietnam

    Nanti lepas raya atau awal tahun 2013
    kita akan anjurkan seminar BORONG vietnam

  9. salam… boleh hubungi saya x kalau ada trip ke vietnam, saya amat berminat. tq

  10. saya berminat nak berniaga borong ni, bila akan pergi lg ke vietnam
    kalau dlm tahun 2014, ada bukak trip lg x?

    • Dalam tahun 2014, kami ada pelan untuk membuat lawatan sambil belajar ke Vietnam. Jika jadi, kami akan maklumkan di Blog Tuanbr.Com dan Email blasting kepada semua subscribers Tuanbri.Com mengenai Borang Vietnam cara Hartawan Hartanah…

      hehe macam gempak je..memang gempak

  11. saya akan ke vietnam bulan 11 nie bleh x bagi tau kedai mana yang murah utk borong kain, telekung sembahyang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud