Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

23 Rumah oleh Faizul Ridzuan – Scam? WTF?

Faizul Ridzuan WTF? muncul secara tiba-tiba, ujar rakan sekeliling ku. Terus aku nafikan. Dia dah lama terlibat dengan property hartanah ni, cuma korang tak pergi di mana beliau berada. Its all about where to find la bro.¬†Memanjang aku dapat pertanyaan daripada orang yang jumpa aku.. “Siapa Faizul Ridzuan ni?” “Kenapa dia tiba tiba je add aku dalam Facebook?” “Mesti dia anak orang kaya kan ?” @Itu tajuk buku je….marketing je kan ?” “Buku dia mencarut ke Bri?” “Bri, WHAT TO FIND? (WTF?)”

 

WTF?

WTF?

perrghh..pening aku dengan fenomena yang diwujudkan oleh mamat yang bernama Faizul Ridzuan ni.

Ntah dari mana datang tetiba je budak Sentul ni muncul. Dalam arena hartanah melayu.

 

Siapa Faizul Ridzuan ?

-Melayu

-Islam

-Berkahwin

-Masih lagi bekerja

-Ada 23 unit hartanah pada masa umur dia 30 tahun

-Bergiat aktif dalam forum berbahasa inggeris. (Otai)

-Kini telah menubuhkan forum berbahasa inggeris yang baru.

-Tinggal di kawasan PJ bersama keluarganya

-Pergi kerja naik motor

-Berbadan tegap

-A very down to earth guy

-Berpegang pada JANJI (apa lagi yang boleh dipegang sekiranya janjipun tidak ditepati?)

What ????

 

 

Seminar Hartanah yang dianjurkan oleh tuanbri.com dulu dah hampir disertai oleh Saudara Faizul, namun terdapat beberapa rintangan yang mana akhirnya beliau terpaksa menarik diri..

 

Buku ini menjadi BOOM di kalangan ahli Kelab Hartawan Hartanah setelah 2 buah buku diletakkan di Satu Solution,seperti viral yang melanda faceeebooke.

 

Ramai yang ingin memberi komen membina kepada beliau,seperti contoh ayat ayat yang ditulis dalam buku ini tidak di’Justify’kan..ayat yang ditulis senang sangat untuk difahami, penggunaan kad kredit yang berlebihan semasa ingin membeli hartanah, beli rumah tak guna duit, beli rumah terus dapat penyewa dan macam macam lagi.

Ada juga yang mengatakan perwatakan beliau¬†tak nampak profesional…hahahaha

 

 

Hand ???

 

Where the Hand ? dah kena tukar tajuk tu bro…

Macammana la boleh accident ?

 

  • >