Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Senarai Peserta Seminar Hartanah Sesi Selatan 2013

Salam semua kepada orang orang di Selatan Malaysia yang berminat untuk menyertai Seminar Hartanah Sesi Selatan anjuran bersama Tuanbri dan Abangensem.

Saya mewakili Team AETB ni sudah mula resah, dah tak sanggup nak tahan lagi keinginan untuk ke Selatan, Hotel Seri Malaysia untuk berkongsi pengalaman kami dalam pelaburan hartanah dengan para peserta yang rata-rata adalah dari Johor dan negeri sekitarnya. Berikut adalah gambar-gambar yang diambil pada Seminar Hartanah Sesi Utara 2012.

 

seminar hartanah

seminar hartanah tuanbri

seminar hartanah

Berikut adalah senarai nama yang telah membuat pembayaran.

1. Mohd Fadzli

2. Mohd Azizi

3. Zamrin

4. Sofyanshah

5. Noorazlan

6. Nurrul Jannah

7. Mohd Khiswar

8. Haslin Ahmad

9. Ahmad Zaki

10. Ameer Iftikharuddin

11. Zulfahmi Bunaim

12. Ahmad Faizal

13. Muhammad Afandi

14. Siti Aishah

15. Juliyana

16. Shamsulazli

17. Nur Jaslina

18. Azrul Syahrizan

19. Mohd Zaini

20. Sufi Rafiq Rosli

21. Ismail Mahamad

22. Alif Firdaus

23. Khairun Nissa

24. Ahmad Safuan

25. Norhazilan

26. Muhammad Raffiey Azman

 

Tempat tinggal lagi 14 orang sahaja. Pastikan anda daftar dengan segera.

 

Kalau tidak, anda akan kempunan kerana KAMI tidak tahu lagi bila kami akan ke johor lagi dalam tahun 2013. Mungkin ini adalah kali yang terakhir.

KLIK sini dan daftar. Pastikan anda tidak ketinggalan.

 

 

  • Salam, tuan bri,
    Saya baru je tahu pasal seminar ni..dan berminat nak dtg.. agak konfius dgn harga tu.. kalau saya daftar sekarang kene bayar RM189 @ RM349?

    tq

  • saya sudah buat pembayaran untuk seminar diselatan johr,tp masih tiada feedback daripda tuan,sila check email gmail sy.Pls feedback fast supaya x terlambt untuk 13hb ini.

  • >