Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Kolokium Pelabur Underground 2013

Seminar Strategi Pelabur Underground yang menghimpunkan lebih drpd 6 pakar pakar. Terkenal dengan pakar pelaburan hartanah, pakar pelaburan perak, pakar pelaburan saham, pakar pelaburan hartanah maya dan pakar perancangan kewangan. Seminar ini sentiasa akan menggegarkan DUNIA pelabur Underground yang jarang keluar dari kepompong mereka untuk berkongsi. Mereka ini lebih suka berkongsi secara senyap tanpa perlu digembar gemburkan.

 

Jadi, bagaimana anda mahu berjumpa dengan mereka yang bergerak secara underground ini?

Anda pasti tertanya-tanya, SIAPA mereka ini? Betul ke mereka ini Pakar ?

 

Saya akan perkenalkan satu per satu mereka ini. :

 

Yang pertama :

Tuanbri (www.tuanbri.com)
Program intensif Pelaburan Hartanah – “4 Langkah ke Arah Hartawan Hartanah” yang dikendalikan oleh beliau telah dihadiri hampir 600 orang dalam masa 12 bulan sahaja. Karier terakhir beliau sebagai seorang Juruaudit Luar selama lebih 6 tahun di Kuala Lumpur selepas mengharungi pelbagai jenis kerjaya sebelum itu. Beliau kini adalah CEO Satu Solution Corporate Services, CEO One Solution Corporate Services Sdn Bhd dan Pengasas Kelab Hartawan Hartanah khusu untuk orang Islam.
Apakah kepakaran beliau?
Kepakaran & Jenis pelaburan : Hartanah Lelong dan Sekunder
Topik yang diperbicangkan :-
Hartanah Sekunder, Hartanah Lelong, Pendapatan KEKAL dari Hartanah, pelaburan hartanah tanpa modal
Yang Kedua:
Faizul Ridzuan
Penulis buku “WTF? 23 Properties by 30” yang membongkarkan teknik beliau menjana pendapatan pasif melalui portfolio hartanah beliau. Buku WTF? menjadi Buku “Best Seller”bagi tahun 2012 di Malaysia. Kini beliau merancang untuk berkongsi dengan peserta Seminar Strategi Pelabur Underground teknik-teknik yang beliau gunapakai dan tip-tip terkini mengenai pelaburan hartanah di Malaysia.
Yang Ketiga:
Faisal Abdullah (www.nasihatniaga.com
Faisal Abdullah telah banyak kali jatuh dan bangun didalam perniagaan dalam talian atau dikenali sebagai perniagaan internet sejak tahun 2005. Kini beliau mempunyai perniagaan online dalam bidang kecantikan & kesihatan serta latihan dan jururunding. Telah pun BEBAS Kewangan dan BANYAK masa membolehkan beliau bekerja dari rumah sahaja. Beliau mempunyai syarikat yang mana keseluruhan kakitangannya bekerja dari rumah sahaja.
Beliau berpengalaman membimbing dan membina individu yang hanya bermula dengan RM50 dan kini berjaya menjana pendapatan ratusan ribu ringgit dalam tempoh hanya beberapa bulan. Kepakaran beliau turut juga digunakan oleh syarikat seperti DCL, Jerneh by Sheila Majid dan juga PropertyCrown sebagai penasihat dan jururunding online mereka.

Kepakaran & Jenis Pelaburan :- Perniagaan & Pemasaran Internet

Topik Seminar : 3 Lubuk Tersembunyi Dalam Bisnes Produk Fizikal Di Facebook

Topik yang dibincangkan :

 • 3 lubuk duit tersembunyi yang 90% tidak diketahui usahawan
 • Teknik mudah menarik pembeli produk
 • Teknik meninggalkan pesaing anda

 

Nak BACA lagi? KLIk SINI untuk maklumat lanjut.

Saya akan BONGKARkan lagi pakar pakar lain dalam post yang akan datang. Sebelum itu, saya ingin mengajak anda untuk menonton Video ini :

 • hehehe sam chong…ntahla..

  tapi setakat ini para peserta memang banyak belajar..
  Mungkin bukan SUPER pakar,
  tapi memang ada TEKNIK yang tak ramai orang tahu.

 • >