Anda Nak Jadi Jutawan Hartanah ?

(Mulakan Langkah Anda Di Sini)

Tag: Gombak

Problem @ Selaseh – Finale

Location : Tmn Selaseh, Gombak
Time : 9.30pm
Date : 6th June, 2009

Hi. If you can remember this case, sure you will want to know the ending. If you cant remember, read it HERE.

So the story continues…

2 hari lepas aku dah collect kunci drpd Mr. A…setelah dia berdolak dalih untuk memberikan kunci tersebut…sepatutnya pada 31.10.09.

Last day tu, ada lagi pasu bunga dia tinggal ….so dia kata dia nak angkat jugak…dah habis angkat semua br dia call..
aku tunggu call dia sampai pukul 1230 am…so aku decided untuk pergi terus ke rumah tu..

sampai je dia cam baru je nak punggah brg masuk dlm kereta…aku kena lah tungu sampai settle…
pastu aku dapat kunci, terus aku balik..ngeri la nak masuk dalam umah 2 tkt mlm-mlm buta. dapatlah jugak Kes ini diselesaikan.

Caranya?
Akan diberitahu kelak…
IMAGE_240
Ruang Tamu

IMAGE_237
Dapur

IMAGE_236
Dapur panjangnnyyyeeeerrr

IMAGE_241
Tangga

IMAGE_233
Masterbedroom

IMAGE_229
Middle Room

IMAGE_230
3rd Room

Rumah 2 Storey in Taman Selaseh 2, Gombak, Batu Caves for rent.
Rumah teres Taman Selaseh untuk disewa.

Berhampiran :
-Giant Batu Caves
-Sentul
-Greenwood
-Kwsn yg tenang drpd hiruk pikuk

Kindly contact me fot the details.

Rumah Lelong Gombak

Date : 15.10.09

Location : Gombak, Taman Samudra

Unit : Double Storey Terraced House

Suroundings :  facing field, nearby Giant,  School, Greenwood, Taman Sri Gombak, Batu Caves

Auction Price : RM 145,000

Deposit : 10%

SOLD : RM 155,000.00 (Gombak Land Office Auction, Selayang)

tuanbri-gombak

Front View…..

I was interested in this unit since i grew up in Gombak and Selayang. Wanted to buy for my own dream home. But when my wife and i went tho the unit, it was sooooo scary….fyi, we went there at night…

I still believe this is a good investment…but a more depth research shall be done before the bidding, which i cant since no time left for me (semua untuk klien je).

With a cash of around 20k, you can turn this house around, custom built. Since the last owner has tear apart almost everything…wonder why he left his dream incomplete ?

IMAGE_041

IMAGE_044

IMAGE_046

IMAGE_042

Dont you also think this is a very very scary house to bid for in Auction ?

Tepuk dada, tanya selera. I myself would bid for this property if i have the cash.not for bling bling.but to overhaulin it.

En. I and Pn. A managed to win the auction even though  there were 6 other bidders….but only 1 of them is genuine. But she came with the intention of buying the property at Reserve Price (RP).

En. I, i will be waiting for your house warming invitation!

*************************************

auction property in kuala lumpur, call me.

tuanbri @ 016.310.6500

>