Testimonials

13 thoughts on “Testimonials

  1. Web ni sungguh berinfomasi dan telus.Keep up Mr. Bri ! Lets serve public with honest & respect.

  2. aku msh dlm usaha nk guna kn khidmat SS…
    so takleh komen byk2…
    harap SS makin maju..
    apa yg penting kerja sama….

  3. how can i know the market value of particular house in any area in KV?

  4. Saya pernah mendapatkan service dari SS untuk auction pada 13 March 2010. Walaupun tidak dapat masuk bidding kerana telah ditarik balik awal-awal lagi, saya berpendapat SS telah memberi bantuan dan nasihat yang sangat baik.

    As I see it: Telus dan Ikhlas. Semoga SS terus maju dan diberkati Allah sentiasa.
    Thank very much TuanBri

    PS: I am still insterested in auction sales. If ada tanah ka or bungalows at Shah Alam, Sg Buloh, Kundang, ( more of untuk sendiri) boleh juga update me. Thanks!

    Pn Nor

  5. Salam Semua, selama nie sya silent reader… tetapi lpas dah banyak kali sya baca pendapat dan informasi.. sya nak berterima kasih kat Mr.TuanBri… sya nak break silent reader…atas comment dan reply….. Lagipun sya baru kat Auction nie… banyak boleh belajar….

  6. Salam..
    berkali2 menggunakan khidmat Tuanbri@satusolution.
    tiada rezeki..lastly alhamdulillah nov 2009 dpt jugak 1 unit.
    TQVM Tuanbri..sy xambil full package SS…sbb nak experien bab lelong ni..tapi tuanbri tidak kedekut ilmu..masih memberi tunjuk ajar sehingga selesai process..
    service tarbaikkk…tq

  7. Biarpun tidak menggunakan khidmat servis tuan bri, saya mengucapkan terima kasih kepada beliau di atas maklumat berguna yang telah beliau kongsikan, dan juga di atas kesudian beliau membelanjakan beberapa gelas air sewaktu kelapangan. Biarpun agak baru mengenali beliau, saya dapat merasakan aura seorang pembida dan pengurus hartanah yang hebat dalam diri beliau.

    All the best utk tuan bri. Drp Ahmad/ Bdr Tasik Selatan.

  8. salam tuan bri, saya nak minta nasihat tuan bri, walaupun tidak menggunakan servis tuan bri, macamana nak buat kalau beli rumah lelong, tapi loan tak lulus, sedangkan masa 120 hari tinggal 60 hari aje, surat extension pun tak boleh dapat. TERIMA KASIH ATAS PANDANGAN TUAN.

  9. alina- ini bahagian testimonial.

    kena beli cash. itu sahja solution. Sebsb tu kena guna khidmat Satu Solution atau tuanbri sebelum beli rumah lelong

  10. salam tuan bri,
    saya tengah berkira-kira utk membeli rumah lelong utk diri sendiri..
    masih survey dan belum jumpa dgn rumah yg sesuai..
    nak tanya, apa tips utk dapatkan rumah lelong pada harga rizab tanpa perlu membida..
    tq

  11. Assalam Tuan Bri, moga sihat & dirahmati Allah slalu,sgt menarik mendgr slot Tuan Bri dlm IKIM.FM baru ni.Nak tnya; mana lagi lebih bgs bli kedai lelong @ rumah lelong? bagamana nk tau sesuatu kwsn itu akan ada potential yg bagus utk jangkamasa yg pendek @ panjang? trima kasih byk ats ilmu yg dikongsikan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.